Ta bort vattenlinjen Från dörren på en Maytag Kylskåp

Den Maytag kylskåpets vattenlinjeger vatten till apparatens ismaskin och vatten dispenser , och kan stängas av när kylskåpet är inaktiv under en längre tid för att förhindra mögel uppbyggd. Vattenledningen ansluts till vattenförsörjningen på baksidan av kylskåpet och innehåller en avstängningsventil för att avbryta vattenflödet från vattenledningen till kylskåpet dörr . När avaktiverad stoppar kylskåpet vattendispenseoch tar upp till 24 timmar för att stoppa is produktion . Detta är vad du behöver
Skiftnyckel
Visa fler Instruktioner
1

Koppla ur Maytag kylskåp nätsladd från eluttaget och vrid försiktigt kylskåpet för att komma åt dess rygg .
Billiga 2

Vrid vattenavstängningsventilentill höger för att stänga av vattenanslutning. Avstängningsventilen är placerad på vattenledningen i närheten av kylskåpet . Addera 3

Leta ditt hem huvudsakliga vattenförsörjning och stänga av vattnet .
4

Vrid muttern sitter på kopparrör moturs med skiftnyckeln . Den nyckel lossar kylskåpet anslutning och gör att du kan skruva loss muttern med fingrarna en gång initialt lossnade .
5

Dra kopparrör av av avstängningsventilen för att avlägsna vattnet anslutningen . Anslut kylskåpet nätsladd till eluttaget och tryck på vattenberedare på framsidan av kylskåpet dörr för att tömma vattnet .
6

Öppna kylskåpet vänstra dörren och dra islådan omslag upp och framåt . Lyft förvarings bin s avstängningsarmenoch dra förrådet upp och ut . Släng i förrådet har is i diskhon och sätt i förvaringskorgentillbaka på dörren .
7

Återställ ditt hem huvudsakliga vattenförsörjning . Addera