Hur man byter förångarfläkten på en GE French Door

A GE fransk dörr kylskåp har två vertikala dörrar på framsidan av enheten , samt en utdragbar botten frys . Den kyl och frys drivs av en kompressor, som kyls med en förångare fläkten. Om fläkten inte fungerar , skulle hela kylskåpet stängas . Om du behöver byta ut en trasig fläkt , kan du komma åt den via baksidan av kylskåpet . Detta är vad du behöver
Skruvmejsel
Tång
Visa fler Instruktioner
1

Koppla din GE kylskåp och flytta den bort från väggen . Detta kommer att ge dig tillgång till den bakre panelen .
2

Ta bort skruvarna på sidorna och hörnen på baksidan av kylskåpet med hjälp av en skruvmejsel . Du behöver antingen en Phillips eller skruvmejsel . Addera 3

Ta bort panelen från kylskåpet . Du kan nu komma åt de inre komponenterna i enheten . Fläktanordningen kommer att vara synlig i delområdet . Det identifieras med sina blad.
4

Koppla kablaget från fläktmotorn , som är beläget i mitten av fläktaggregatet i mellan bladen. Selen ansluts till en port på motorn och kan kopplas ur . Du kan använda fingrarna eller tång . De tre eller fyra trådar i selen kommer sannolikt att vara blå , vit och svart färg .
5

Ta bort fästskruvarnasom håller fläkten på plats och ta bort fläkten från kylskåpet . De fästskruvar är placerade på utsidan av fläkten .
6

Montera en ny fläkt i facket och sätt tillbaka skruvarna .
7

Anslut ledningar i till hamnen i fläkten .
8

tillbaka kylskåpet facket . Addera