Hur man installerar en Vinkyl Under en granit bänkskivan

Vin kylskåp komma antingen som fristående modeller eller inbyggda modeller - vissa är kapabla av att vara någon typ . Vid installation som en inbyggd apparat bör granit bänkskivan inte påverkas så länge det befintliga skåpet är rätt storlek för vin kylskåp eftersom vikten av granit fördelas jämnt över längden på plattan . Läs i tillverkarens utklipp mått för de exakta specifikationerna för inbyggda enheter , var noga med att notera avståndet kylskåpet bör sticka ut från skåpen . Detta är vad du behöver
Måttband
skruvmejsel eller borra
Visa fler Instruktioner
1

Kontakta din kommun för att fråga om erforderliga bygglov innan något arbete på ett befintligt skåp .
2

Mät dina skåp " inre dimensioner och jämföra dem med de rekommenderade utskurna mått för vinkylare du köpt . Addera 3

Välj skåp som har rätt mått och ett uttag på den bakre väggen inom räckhåll för nätsladden . Utan detta , måste du installera ett eluttag .
4

Ta skåpdörren med en skruvmejsel eller borra .
5

Klipp ut botten av skåpet och ytter topp , frontpanel med en tigersåg vid behov för dimensionering . Du måste göra detta om kylskåpet inte kommer att sitta inne i skåpet ordentligt .
6

Förstärka skåpet , om konstruktionen äventyras , med tvärstaglängs sidorna och bak .
7

Se till att det är det minsta avståndet mellan kylskåpsdörren och väggen eller sidoskåp så att dörren öppnas ordentligt . Den erforderliga avståndet varierar beroende på modell .
8

Nivå produkten som behövs . Även om apparaterna varierar , de flesta har justerbara ben som höjer och sänker kylaren . Vinet kylskåpet måste normalt vara lod med skåpet .
9

Anslut kylskåpet till ett jordat , tre stift uttag på baksidan . Dra aldrig i sladden för att göra det nå eller använda en förlängningssladd .
10

Skjut vin kylskåp i skåpet . Addera