# >> Hem Trädgård >  >> Home Appliances >> Kylskåp >>

Hur du ändrar Kompressor till en Elite Frigidaire Kylskåp

Kylsystem som de som finns i luftkonditioneringar och kylskåp genererar kall luft genom att snabbt komprimera och expanderande gas . Kompressorn i kylskåp tjänar väsentlig uppgift att komprimera kylmediet under kompressions-och expansionsprocessen . Som med alla mekaniska delar , kan kompressorer bära med åldern . Lyckligtvis för DIY husägare , som ersätter en kompressor på en Frigidaire kylskåp är en relativt enkel process tack vare en praktisk webbresurs . Saker du behöver
Bruksanvisning
Dator
Internetanslutning
Skiss
Byte kompressor
skruvmejsel
Torch
Skyddsglasögon
gemensam förening
Löd
Visa fler Instruktioner
1

Skaffa en schematisk bild för kylsystemet i kylen i fråga genom att gå till Sears Parts Direct hemsida och skriva in serienumret på kylskåpet i platsens frågefältet. Ladda ner och skriva ut diagrammet .
2

Köp en ny kompressor för kylskåpet i fråga från Sears Parts Direct hemsida , med hjälp av de länkar som finns på listan delar bifogas kylsystemet kopplingsschema .

3

Ta bort all mat från kylskåpet och frysen och placera den i en backup kylskåp någon annanstans i huset eller på en väns hus . Vänta tills den nya kompressorn att komma fram innan så sker .
4

Koppla ur kylskåpet och dra kylskåpet från väggen . De flesta kompressorer är i nedre ryggen sektionen av ett kylskåp
5

Leta reda på gamla kompressorn på kylskåpet med hjälp av schemat - . Alla delar av kylskåpet kylsystem visas tydligt på diagrammet . Kompressorn består av en svart låda med en välvd topp . Kompressorer är oftast på baksidan av kylskåpet , mot botten av enheten , strax ovanför golvet .
6

Ta bort alla delar som blockerar direkt tillgång till kompressorn . Sådana delar kan inkludera kylning spolar och avfrostningen fältet .
7

Skruva rören från fästanordningar på befintliga kompressor . Om det behövs , sätta på skyddsglasögon och värma rören med en ficklampa för att koppla bort dem - tillverkarens ibland svetsa rör till kompressorer . Använd endast en ficklampa om du absolut inte kan koppla bort rören manuellt . Värm rören med en liten ficklampa på låg värme för att undvika uppvärmning av något annat i kylskåpet .
8

Lossa skruvarna som håller den befintliga kompressorn på plats , med hjälp av en skruvmejsel . Ta bort skruvarna.
9

Ta bort den befintliga kompressorn från kylskåpet.
10

Placera den nya kompressorn i kylskåpet , passar i den exakta plats som tidigare upptogs av den gamla kompressor .
11

Fäst den nya kompressorn till kylskåpet med skruvarna du tog bort att ta den gamla kompressorn ut .
12

Applicera någon fogmassa som rekommenderas av tillverkaren av kompressorn till den gängade änden av kompressorn rördelar .
13

Fäst rören till den nya kompressorn genom att skruva fast rören på fästanordningar på kompressorn .
14

Weld rören på plats . Applicera lödtenn på leden mellan röret och kompressor Rör, rördelar och värm gemensamma jämnt med en ficklampa genom att lågan från brännaren sakta fram och tillbaka över skarven .
15

Byt ut delar som tagits bort från kylskåpet för att komma åt kompressorn . Anslut kylskåpet igen och byt ut någon mat bort. Addera