Hur man byter en Magic Chef Glashäll

Magiska Chef intervall finns i el- , gas-och dual -fuel modeller , som har en elektrisk spis - top och en gasugn . El- och dual -fuel modeller finns tillgängliga med en glashällyta , som täcker brännarna nedan . Vid tillagning , är kokkärl placeras direkt på spishällen , eftersom den är konstruerad för att stå emot tyngden av flera tunga föremål. Men om du råkar tappa en tung post på glaset , kan det spricka eller gå sönder , då du måste byta ut den . Detta är vad du behöver
Läder - faced handskar
Skruvmejsel
Tapp spö
Visa fler Instruktioner
1

Koppla ur sortimentet strömförsörjning genom att koppla bort den eller vrida utanför den tillhörande brytare i ditt hem servicepanelen .
2

Avlägsna lös glas från spishällen . När du tar bort glaset , bära läder - faced handskar för att förhindra skärskador på händerna . Addera 3

Öppna ugnsluckan för att komma åt skruvarna som håller fast spishällen till intervallet skåpet . Skruvarna är placerade på undersidan av den främre delen av häll -panelen och är åtkomliga när dörren är öppen . Ta bort skruvarna.
4

Lyft upp spishällen upp och fäst den med hjälp av en träpinne rod . Om möjligt , har en partner håller hällen upp för bättre stöd .
5

Ta bort skruvarna som håller brännarens hängslen som håller brännarna , på undersidan av spishällen . Avlägsna brännaren hängslen och brännare .
6

Lyft upp spishällen upp och stänga av sortimentet . Placera den upp och ner på fast underlag .
7

Överför alla konsoler från undersidan av gamla spishällen till den nya spishällen . Beroende på vilken modell av ert sortiment , kan särskilda fästen krävas för att säkerställa en fast passning på spishällen . Konsolerna fästs med skruvar .
8

Placera den nya spishällen på området skåpet och fäst den i ett högt läge .
9

Sätt tillbaka brännaren hängslen och sänk Häll . Fäst spishällen till området skåpet med skruvarna som togs bort .
10

Stäng ugnsluckan och sedan återställa strömmen till apparaten . Addera