Installera en KitchenAid Double Wall Ugn

Principerna för att installera en dubbel ugn , t.ex. en KitchenAid dubbel ugn , in i en köksväggen utskärning liknar installera en ugn i en utskärning . Detta beror på att det finns en gas och elektrisk ledning för båda ugnarna. Med detta sagt , kan tanken på att arbeta med en så stor apparat vara skrämmande . Däremot kan du installera en av enheterna själv på några minuter . Detta är vad du behöver
Måttband
Saw
Wrench
stjärnskruvmejsel eller borra
Visa fler Instruktioner
1

Leta upp brytaren panelen i hem och vända brytaren som styr ugnen kretsen till " Off " position. Stäng av kök gasledningen genom att stänga ventilen till "Av" ställning .
2

Mät öppningen i väggen utskärning där du tänker installera ugnen för att säkerställa öppnandet matchar bredden på ugnen . Om den inte gör det , kan du klippa öppningen till storlek med en såg , till exempel en sticksåg . Addera 3

Lyft ugnen upp och placera den i utskärningen . Skjut inte in det i ännu eftersom du kommer fortfarande att behöva komma åt baksidan av ugnen . Har en annan person hålla ugnen upp på framsidan .
4

Sätt gasledningen i porten på baksidan av ugnen . Använd skiftnyckel för att dra åt kontakten på gasledningen .
5

Anslut den elektriska vägg ledningar i terminalerna på baksidan av ugnen enligt diagrammet för just din KitchenAid modell .

6

Skjut in ugnen i utskärningen .
7

Öppna ugnsluckan och fäst den medföljande monteringsfästena till hörnen på yttre kanten av ugnen .

8

Fäst monteringsfästena i ugnen och insidan av utskärningen med de medföljande skruvarna . Addera