A.O. Smith Electric Tank flottörbrytare Fel

A.O. Smith varmvattenberedare finns i bostäder och kommersiella modeller och erbjuder ett patenterat system för att skydda tanken mot mineral skala uppbyggd. De varmvattenberedare finns i olika storlekar och kräver en standard 240 volt med en ingång på 4,5 volt . Om nivåvippa på den elektriska tanken inte fungerar och varmvattenberedaren automatiskt stänger av eller läcker , kan en del felsökning återställa korrekt funktion utan att behöva kräva en professionell repair.Things Du behöver
Slang
Skopa
Visa fler Instruktioner
1

Bryt strömmen till beredaren genom att dra ur strömsladden och vänta värmaren svalna .
2

Leta upp och öppna den övre panelen på den elektriska varmvattenberedare . Addera 3

Tryck på hög gräns reset-knappen på kontrollpanelen för att starta om varmvattenberedare .
4

Återställ strömmen genom att ansluta strömsladden igen och låta vattenvärmaren för att fylla . Vänd sedan vattenvärmarenigen .
5

Fäst en slang till avtappningsventilen och anslut den andra änden till en stor hink eller till ett avlopp som går utomhus .
6

öppna varmvattenberedare dräneringsventilsedan öppna en varmvatten kran på en närliggande diskho . Låt allt vatten rinna ut ur varmvattenberedaren eller tills vattnet är klart . Tryck upp på tryckavlastningsventilen som ligger på den övre delen av varmvattenberedaren. Vatten kommer att rinna ut ur spillröret . När vattnet slutar rinna ut ur röret , stäng tryckbegränsningsventil.
7

Shut dräneringsventilen och vattenkranen . Låt varmvattenberedare för att fylla på innan du återställer strömmen till beredaren . Addera