Hur att montera en mikrovågsugn

Mikrovågsugnar har många fördelar jämfört med att använda en spis eller ugn . De laga mat snabbare och rädda dig från nedsmutsning upp extra grytor, pannor och plåtar . Medan de flesta mikrovågsugnar kan placeras direkt på köksbänken , de ofta tar upp utrymme som behövs för beredning av livsmedel eller andra apparater . Ett alternativ är att montera din mikrovågsugn på väggen , under dina skåp . Detta är vad du behöver
Monteringsplatta
Borra
nivå
Stud finder
hammare eller skruvmejsel
skruvar eller spikar
Visa fler Instruktioner
1

Inspektera din mikrovågsugn för att se till att den är kompatibel med en mikrovågsugn väggfäste . En kompatibel enhet kommer att ha förborrade skruvhål på toppen och ventilationsmekanismeni topp framför mikrovågsugn .
2

Köp en monteringsplatta som är ungefär samma storlek på din mikrovågsugn huva . Du kan köpa en på de flesta järn och hem apparaten butiker . Addera 3

Använd en regeldetektor att hitta reglarna i väggen där du vill installera skåpet . Du kan också hitta reglarna genom att banka på väggen - om du hör ett ihåligt ljud , det finns ingen balk . Om du hör en solid smäll , har ni ligger en balk .
4

Mark reglarna med en blyertspenna .
5

Använd ett måttband för att hitta platsen för den monteringsplatta centrum. Markera denna plats på väggen .
6

Markera placeringen av spik eller skruv som håller fast fästplattan på väggen . Se till att dessa markeringar är på dina dubbar .
7

Borra hål för skruvarna , om du inte använder naglarna .
8

Fäst väggfästet på väggen , enligt märkning , med skruv eller spik .
9

Häng mikrovågsugn huva på väggen mount krokar .
10

Använd ett vattenpass för att justera mikrovågsugnen till skåpen enligt dina inställningar .
11

Borra två hål i skåpet ovanför mikrovågsugnen att rada upp de förborrade hålen i toppen av mikrovågsugn . Om det finns ett eluttag inuti skåpet , kan du borra ett tredje hål för att rymma mikrovågsugn s sladden .
12

Bolt mikrovågsugnen på plats med skruvarna som följer med mikrovågsugn väggfäste . Trä mikrovågsugn sladden genom det tredje hålet .
13

Testa mikrovågsugn för att se till att den fungerar ordentligt . Addera