Hur man gör med begagnade Mikrovågsugnar

Mikrovågor är ofta så liten att du kan sätta dem i papperskorgen . Men delar av mikrovågsugnen är återvinningsbara , och det kan vara olagligt i ditt samhälle att göra sig av med dem på detta sätt . Lyckligtvis kan du välja ett av flera andra förvaringsmetoder för att göra sig av med din begagnade mikrovågsugn ordentligt . Instruktioner
1

Fråga med butiken där du köpt din mikrovågsugn . Det får delta i en återtagningsprogramdär du kan lämna din mikrovågsugn i butiken eller annan anläggning . Butiken kan också ha en inbytesprogram som ger lite kredit om du behöver köpa en ny mikrovågsugn .
2

Ring en lokal återvinningsstation . Det sannolikt tar emot begagnad mikrovågsugn . Addera 3

Kontakta en lokal anläggning fast avfall och fråga om det finns ett område där du kan släppa av en begagnad mikrovågsugn . Mot en avgift kan du också ha möjlighet att ordna för dem att plocka upp den. Anläggningen webbplats kan även innehålla denna information också.
4

Ring en lokal skräp avlägsnas eller dragande företag , vilket sannolikt kommer att plocka upp din begagnade mikrovågsugn för en avgift .
5

Kontrollera med ditt samhälle ledare för att se om det finns en organiserad container dag . Om så är fallet , fråga om de kommer att ha en särskild avdelning för små apparater eller elektronik , till exempel mikrovågsugnar och datorer .
6

Donera en fungerande mikrovågsugn till en lokal välgörenhetsorganisation , sparsamhet butik , mat kök eller härbärge . Addera