Idéer för en Under - skåp Microwave Med No Back Wall

Trots namnet , en under - skåp mikrovågsugn installerar vanligen på väggen under skåpet . Om du har ett underskåpmikrovågsugn som du vill installera under ett skåp utan bakre väggen för att installera det på , har du några alternativ för hur du placerar apparaten . Under- Cabinet Mount
p Om du inte har en bakre vägg för att installera ett underskåpmikrovågsugn på , kommer en väggmonteringssats vara till någon nytta . Men vissa tillverkare producera skåp - monteringssatser för just denna anledning . En under - skåp monteringssats fungerar ungefär som en väggmonterings en, men komponenterna i kitet installeras till botten av skåpet i stället för till en vägg . Innan du försöker att installera ett underskåpmikrovågsugn , måste du känna till viktbegränsningar i skåp , som vanligtvis finns i de ursprungliga planerna för köket .
Mesh eller Wire Stand

Den viktigaste frågan med att installera ett underskåpmikrovågsugn utan bakre väggen är ventilationen . En under - skåp mikrovågsugn ventilerar allmänhet från botten , vilket gör att mikrovågsugnen inte kan sitta direkt på en bänkskiva . Om du inte placera mikrovågsugnen direkt på en yta , kommer enheten inte att kunna ventilera och kan överhettas . En lösning för detta avluftning fråga är att sitta en mikrovågsugn avsedd för under - skåp används på ett nät eller trådställmed ribb yta . På så sätt kan mikrovågsugnen fortfarande ventilera .
Counter

Liksom underskåpmikrovågsugn , många bänkskivan mikrovågsugn ventilera även från botten . Denna ventilering är möjligt genom gummi-eller plastfötter som lyfter mikrovågssystem upp ovanför disken yta. Vissa underskåpmikrovågor redan har dessa fötter som sitter på undersidan så att det anpassas till bänkskiva användning . Om underskåpetmikrovågsugn saknar botten fötter , men du kan installera gummi-eller plastföttertill varje hörn av enheten med lim för att skapa en bänkskiva mikrovågsugn .
Mikrovågsugn Stand

Om du vill göra en egen monter för en under - skåp mikrovågsugn som inte kan monteras eller om du vill använda en färdigköpta mikrovågsugn stativ, kan du göra det genom att lägga fötterna på botten av mikro -eller genom att skapa ett hål i mikron stativ som gör att mikro att ventilera . Ventilen på ett underskåpmikrovågsugn täcker i allmänhet de flesta av enhetens undersida , så du måste skära ett hål i toppen av stativet tillräckligt stor för hela ventilations syns igenom . Addera