Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> sophantering >> Content

Hur du ansluter en sophantering

sopor avyttringar , först populärt i amerikanska hem på 1950-talet , är en stor hjälpreda i köket . Dessa små men kraftfulla motorer är monterade under avloppet i diskhon . Mat och annat avfall passerade diskhon mals i mindre bitar av bladen bortskaffande , vilket gör att skräp som spolas in i hemmets avloppssystem . Ansluta en sopor är ett utmärkt projekt för de flesta gör-det -självare . Detta är vad du behöver
Sophantering
Kanal - lås tänger
Bucket
Gummiklubba
Kitt kniv
rörmokare kitt
skruvmejsel
Wire nötter
Eltejp
Shears
Visa fler Instruktioner
Avlägsna sink VVS
1

Placera en hink under P - fällan under diskbänken . Skruva kopplingarna på vardera änden av fällan med en tång. Skjut P - fällan ur VVS och tömma vatten inne i vasken .
2

Skruva av jamb muttern på undersidan av diskbänken med ett par av kanal - lås tång . Skjut jamb mutter och brickor nedanför den från rak svans bit . Skruva svansen stycket genom att vrida den moturs . Addera 3

Hit undersidan av diskhon avlopp med en gummiklubba för att slå ut i vasken ovan . Ta bort det gamla avloppet .
4

Städa upp området runt avloppet i diskhon , med hjälp av en spatel . Ta bort alla gamla täta eller spackel .
Installera Avfallshantering
5

Applicera en sträng rörmokare kitt runt avloppsöppningen. Fixera brunnen topp från avyttringen . Fixera brunnen topp underifrån botten av avloppet och dra åt den i enlighet med tillverkarens anvisningar .
6

Lyft förfogande upp och för in den i omhändertagande ringen . Antingen vänder den för att låsa den på plats , eller dra den på plats med den medföljande förfogande skruvmejsel eller en stjärnskruvmejsel .
7

Anslut förfogande i undervattenlåset. För en trådbunden installation , ta bort plattan på undersidan av avyttringen . Anslut ledningarna från hemmet kretsen till terminalerna på avyttringen --- den svarta kabeln ansluts till den heta terminalen , vita ansluter till den neutrala och bar koppar går till den gröna terminalen . Vissa avyttringar kan ha ledningar på terminalerna förinstallerade . I detta fall ledningarna från hemmet elsystem behöver bara anslutas till avyttrings ledningar med tråd nötter och eltejp . Tryck försiktigt ledningarna till förfogande ärendet och ersätta den elektriska plattan .
8

Anslut avlopps VVS för bortskaffande .
9

Anslut diskmaskinen slang , om den finns , till förfogande. Klipp av änden av avyttringen slangen till lämplig storlek för montering över diskmaskinen bröstvårtan . Fäst den med en slangklämma .
10

Slå på strömmen för bortskaffande . Kör vatten i diskhon och slå på avyttringen . Kolla efter läckor . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1012007790.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.