# >> Hem Trädgård >  >> Home Appliances >> sophantering >>

Hur man installerar en InSinkErator Air Switch

Garbage avyttringar är praktiskt taget en nödvändig kök apparaten . Ibland väggströmbrytare som driver dessa enheter gör dem mindre bekväm än de borde vara . En InSinkErator luft byta eliminerar problemet med att behöva rutt tråd från åtkomstpanelen, över vinden och ner i väggen för att installera en separat strömbrytare . Dessa luftbrytareär installerade på köksbänken bredvid diskhon , placera dem vid tidpunkten för behovet i stället för tvärs över rummet . Detta är vad du behöver
InSinkErator luft byta församling
Märkt monteringsanvisningar
hålsåg
Visa fler Instruktioner
1

tag i luft byta och använda tummen att driva upp på nickel knappen . Om du önskar en annan finish, ta bort satin nickel ringen manuellt från tryckknappskomponent. Sätt knappen inne tryckknappen kroppen .
2

Placera den dekorativa ringen val över knappen . Tryck fast på sidorna av den dekorativa ringen , tills den dyker in i låst läge på tryckknappskomponent.
3 En hålsåg lite gör den perfekta hål genom denna bänk .

Använd en hålsåg för att skära den 1 ¼ - tums hål i bänk vid den förutbestämda uppmätta och markerade plats . Sätt den monterade tryckknappskomponenti hålet som du bara klippa .
4

Placera gummipackningenmellan tryckknappen och bänk . Nå under disken , montera plastbricka/mutter på tryckknappsenhetenoch dra den på plats , att se till att skapa en tät försegling .
5

Dra luftledningen /rör från tryckknappen enheten på effektmodulen i InSinkErator du kontakten i under disk utlopp. För in slangen först på knappen församling , trycka det ordentligt hela vägen upp på slangen insatsen bröstvårtan . Gör samma sak för slanginsatsnippel på effektmodulen som du pluggar in i uttaget .
6

Anslut strömmodulen i under disk utlopp . Anslut förfogande s kabeln till strömmodulendu just inkopplad Trampa den installerade luft byta på disken för att se om InSinkErator tänds och fungerar på rätt sätt . Tryck igen för att stänga av den. Addera