Hur man installerar en GE Triton XL

Installation av GE Triton XL diskmaskin görs på samma sätt som nästan alla andra diskmaskin . Uppgiften kan tyckas komplicerat för någon som inte har utfört denna uppgift tidigare , men med rätt vägledning , nybörjare gör-det - självare kan lätt ta itu med det som vid första anblicken verkar vara en enorm uppgift . När din gamla diskmaskinen avlägsnas eller ett nytt kabinett är beredd, är du redo att anta utmaningen . Saker du behöver
Måttband
Kompressionskopplingar
Justerbar skiftnyckel
sidavbitare
Wire nötter
teflontejp
stjärnskruvmejsel
Tänger
rörmokare rem
Träskruv
Visa fler Instruktioner
1

Stäng av varmvattenkranenunder diskbänken . Koppla bort strömmen till köket via brytaren rutan .
2

Mät skåputrymmemått med måttband för att se till att utrymmet är bred och hög nog för Triton XL för att passa . Utrymmet ska mäta 24 inches bred och 34 inches lång och 25 1/4 inches djupt . Kör VVS linjer genom genomslaget hål i sidan av diskbänksskåpet . Addera 3

Rulla av kopparrör och anslut den till varmvatten ventil . Skjut klämringskopplingar över kopparrör och dra dem på varmvatten ventil med en skiftnyckel . För in kopparrör i diskmaskinen utrymmet , mot framsidan av skåpet området .
4

Avlägsna isoleringen från den svarta heta tråd , vit neutral tråd och jordledningen med tråd strippor . Anslut den svarta heta tråd , vit neutral tråd och jordledningen till de varma , neutrala och jordledningar som löper från huvudströmkretseni diskmaskinen skåputrymme . Använd tråd nötter för att ansluta och skydda ledningar . Guide trådarna mot framsidan av skåputrymme .
5

Placera diskmaskinen på rygg . Linda teflontejp runt gängorna på diskmaskinen armbågen och fäst den i vattenförsörjningen inloppet . Stå apparaten upp , och skjut sedan upp till skåputrymme .
6

Skjut en klämringskoppling över kopparrör och anslut den till vatteninloppsventilen . Klipp bort överflödigt om kopparrör är för lång . Dra åt klämringskoppling med en skiftnyckel .
7

Ta bort skruvarna som håller locket på diskmaskinens trådlådamed en stjärnskruvmejsel . Placera en trådbygeln på den sida av viran låda och använda en tång för att dra åt stoppringen . Mata elektriska ledningar genom trådbygeln och klipp bort överflödigt . Avlägsna isoleringen med sidavbitare och anslut den svarta heta tråd och vit neutral tråd till diskmaskinen . Anslut jordkabelntill ramen av diskmaskinen . Byt trådlådannär du är klar .
8

Avlägsna stränghållare från diskhon avloppet med en rörtång och installera grenslutartikel. Anslut diskmaskinen avloppsslangen till grenslutartikel. Fäst slangen med en klämma . Om diskbänken har en sophantering, anslut avloppsslangen till kärlet vid avyttring och fästa slangen med en klämma . Loop avloppsslangen till den högsta punkten i diskbänksskåpet för att undvika backspolning .
9

Fäst avloppsslangen vid sidan av diskbänksskåpet med en klämma eller rörmokare rem . Nivå diskmaskinen genom att vrida frambenen i apparaten när man läser torpednivån.
10

fast metallklämmorpå toppen av maskinen till undersidan av skåpet räknaren med träskruv . Slå på vattnet och kontrollera om det finns läckor . Slå på strömmen och kör maskinen genom en tvättcykelvid inspektion av området runt om apparaten läcker . Addera