Hur man tar bort den sump Entré skärmen på en GE profil

Stillastående vatten i din GE Profile beror sannolikt på en igensatt sump eller igensatt entré skärm . Den bästa lösningen är att ta bort sumpen entrén skärmen och rengör sumpen och skärmen ordentligt . Ta bort sumpen entrén skärmen på en GE Profile diskmaskin kräver viss demontering av sumpen och möjligen av sprutarmenockså, beroende på modell . När du tar bort sumpen locket och ingången skärm, är insidan av sumpen åtkomlig för att avlägsna matrester och rensa täppa. Detta är vad du behöver
Stor svamp
Bucket
Hylsnyckel
1/4-tums socket
Visa fler Instruktioner
1

Stäng av brytaren till GE Profile diskmaskin. När strömmen är avstängd , öppna luckan och skjut den undre diskställ ut ur enheten . Njut av stående vatten i botten av diskmaskinen med en stor svamp . Pressa svampen i en hink , och fortsätta att njuta av vattnet tills du har möjlighet att arbeta utan stänk vatten på golvet .
2

Ta bort de två sexkantsskruvar säkra sumpen inlopps locket på botten av diskmaskinen , genom att använda en hylsnyckel och 1/4 tum uttaget. Sumpen inlopps täcka är den rektangulära rutan i övre högra sidan av sump entrén skärmen .
3

Lyft sumpinloppettäcka av diskmaskinen botten och ut ur enheten . Dra ut sumpfilterskärmen inne i sumpen , vilket sumpfilterskärmen upp med det .
4

Ta tag i ändarna på den undre spolarmen och lyfta på armen försiktigt , om du har en fullständig sumpen entré skärm som täcker botten av diskmaskinen. Vrid armen moturs för att ta bort den ur diskmaskinen .
5

Skruva den vita muttern säkra sumpen ingången skärmen till mittnavetmed fingrarna . Ta tag i skärmen nära centrum , och lyft upp för att snäppa loss den från de nedre spåren . Fortsätt lyfta tills skärmen är helt bortkopplad , och ta bort den från diskmaskinen . Addera