Felsökning en GE diskmaskin som inte kommer Drain

När någon diskmaskinen inte dränera , inklusive en GE diskmaskin , är orsaken oftast ganska enkelt . Även om problemet kan orsakas av felaktig installation , felanvändning eller till och med andra frågor i köket som måste åtgärdas , kan de flesta dräneringsproblem lösas av användaren . Kontakta GE för service eller hjälp om felsöknings ansträngningar misslyckas med att återvända diskmaskinen till ordentliga functioning.Things Du behöver
Ren trasa (s ) katalog Automatisk diskmedel
Skruvmejsel
Plunger

Visa fler Instruktioner
1

lokalisera GE diskmaskin dräneringsslangen under diskbänken och koppla bort den från diskmaskinen med en skruvmejsel för att skruva loss slangklämmorna . Rensa slangen från skräp och släta ut det när du ansluter den till diskmaskinen för att undvika veck . Se till att avloppsslangen är loopas minst 18 inches ovanför marken om ingen luftspalt installeras på diskbänken för korrekt avloppsflödet.
2

Undersök sumpområdetpå baksidan av diskmaskinens botten och rensa bort eventuella vått papper eller skräp som kan täcka sumpen . Addera 3

Kör avfallskvarn i diskhon för att klara upp avloppssystemet. Se till att diskmaskinen avtappningsplugg på sophantering har tagits bort för att låta diskmaskinen rinna fritt .
4

Kontrollera att diskbänken avloppet inte är tilltäppt . Ta bort eventuella träskor med hjälp av en kolv som behövs .
5

Ta bort locket på luftgapet, om en luftspalt är närvarande, och rensa ut något material inuti . Anslut locket till luftspalten .
6

Kör diskmaskinen med hjälp av automatisk maskindiskmedel i rekommenderade mängder , och ange diskmaskinen för en extra sköljning och tömningscykelom överskott skum är närvarande.

Addera