Felsökning en General Electric Profile Diskmaskin

Medan många människor tycker att laga en trevlig och givande hobby , skulle många inte säga detsamma om sanering efteråt . En väl fungerande diskmaskin kommer att hjälpa till att snabba upp processen . Men om du upplever problem med din GE Profile diskmaskin, det kommer inte ta lång tid för de smutsiga rätter att stapla upp . Det finns många diskproblemsom du kan diagnostisera och reparera själv . Försök att göra arbetet själv , istället för att ringa en verkstad , för att spara tid och pengar . Instruktioner
1

Kontrollera strömförsörjningen. Se till att nätsladden är ansluten till vägguttaget. Kontrollera säkringsskåpet eller krets rutan . Om diskmaskinen har en strömbrytare , se till att det är i " ON".
2

Undersök lasten . Se till de objekt staplas på rätt sätt och inte täcker varandra . Om disken är inbäddat samman de inte kommer att få rena . Kontrollera för att vara säker på att de ingår inte blockerar sprutarmarna. Låt inte ömtåliga föremål röra , eftersom detta kan orsaka brott . Addera 3

Inspektera ställningar . Justera rack för att se till att stora föremål passar ordentligt . Om objekten blockerar tvättarmarna, kan en del av rätterna inte ren .
4

Kontrollera vattentillförseln . Se till kranar är påslagna helt. Om kranarna inte är på helt diskmaskinen tar längre tid att värma upp vattnet och komplettera cykeln .
5

Kontrollera inställningarna . Justera reglagen till lämpliga inställningar för de objekt som du tvättar . Använd till exempel de " Grytor och pannor " inställning för hårt smutsad tvätt .
6

Kontrollera tvättmedel och sköljmedel . Fyll glansmedel och diskmedel fack . Glansmedel gör att disken torkar utan fläckar . Fläckar och film kan också orsakas av låg tvättemperatur , hårt vatten och låg kvalitet tvättmedel . Överväg att byta tvättmedel om disken inte blir ren .
7

Undersök dörren . När du startar eller startar cykeln säkerställa att dörren stängs ordentligt innan du trycker på " Start"-knappen .
8

Inspektera inloppsslangar. Ta bort veck och träskor från slangarna . Byt ut slangarna om de är skadade . Slangar som är igensatta begränsar vattenflödet medan skadade slangar kan läcka .
9

Kontrollera avloppsslangen . Om avloppsslangen är blockerad , den förhindrar att maskinen tömmer . Addera