Diskmaskinen Drains i vasken med en dålig lukt

Ditt kök är fullt av praktiska prylar för att göra rengöring och vardagliga sysslor enklare. När dessa prylar fel , kan de skapa problem du måste ta itu med . Om din diskmaskin rinner ut din diskbänk med en dålig lukt , sedan antingen din diskmaskin eller din sophantering behöver underhåll . Lukta
p Om du märker en dålig lukt när din diskmaskin avlopp i diskhon , är lukten förmodligen bakterier, som mat som har börjat förstöra . Lukten kommer att vara starkast när diskmaskinen tömmer och omedelbart efteråt , men du kan märka det i vasken i mellan diskmaskinen använder om du lutar dig in över avloppet . Den dåliga lukten kan också märkas i maskinen .
Orsaker

En möjlig orsak till den dåliga lukten är en igensatt diskmaskin filter . Diskmaskinen innehåller filter som syftar till att fånga och ta bort matrester under tvättcykeln. Om de blir igensatta , börjar maten i dem för att förstöra . När diskmaskinens avlopp , är vidriga bitar av gammal mat tvättas i din diskbänk avlopp . Den andra orsaken är en täppa i din sophantering . När trådiga eller glömda mat klumpar inne i diskmaskinen , kan det också börja att förstöra . Som diskmaskin avlopp , maten täppa kraft upp och in i diskbänken .