Kan jag koppla in en Regular Bricka till min köksblandare

Diskmaskiner ska anslutas till en vattenledning källa för att fungera ? ; den exakta vattenkälla beror på om diskmaskinen är en inbyggd modell eller en bärbar modell. Bärbara modeller ansluta till en köksblandare , men de kräver ingen installation och erbjuda andra fördelar jämfört inbyggda diskmaskiner . Inbyggda modeller

En inbyggd diskmaskin sitter i ett öppet utrymme under köksbänken , vid sidan av de lägre skåpen . Diskmaskinen kan ha viss isolering på sidorna, men isoleringen är utsatt för. Inbyggda diskmaskiner måste förankras i disken , eftersom de inte har en bas som håller dem sitta nivå som du öppnar och stänger luckan . Diskmaskinen krokar upp till en vattenförsörjning ventil i väggen på samma sätt diskhon gör , och är inte avsedd för att ansluta till köksblandare , antingen över eller under disken .

Bärbara modeller

Bärbara diskmaskiner antingen sitta på köksgolvet eller bänk , och kan flyttas antingen genom att bära dem eller av hjulen på botten av diskmaskinen kabinett . Dessa diskmaskiner kommer med en infällbar vattenförsörjningsledningen, som har en nippel som passar på de flesta kök kran pipar . Nippeln har en gummipackning som håller förbindelsen vattentät så att vatten inte sprutar ut mellan pipen och matningsslanganslutning , så länge du installerar tilloppsslangen korrekt .

Fördelar och nackdelar

En bärbar diskmaskin som ansluter till köket diskbänkens kran erbjuder några för-och nackdelar . På den positiva sidan , gör en bärbar diskmaskin dig att ha en diskmaskin i hem där du normalt skulle behöva tvätta alla rätter för hand . Den bärbara diskmaskin tar inte bort värdefull skåp lagringsutrymmei ett litet kök . Men medan en bärbar diskmaskin är igång , du kan inte använda köksblandare för andra funktioner . Inte gängdiskmaskinensmatningsslangen på kranen är pipen kan resultera i vatten sprutar över hela köket .
Konvertera

Vissa bärbara diskmaskiner komma med en konverteringssats , eller du kan köpa en för sig , gör att du kan ta bort diskmaskinens skåp så att du kan installera diskmaskinen under disken . Den ombyggnadssats kommer också med nödvändig hårdvara för att ansluta vattenförsörjning slangar till vattenförsörjning ventiler sitter under köksbänken , liksom inbyggda diskmaskinsmodeller . Med en konvertibel diskmaskin , behöver du inte köpa en ny diskmaskin om du omforma ditt kök eller flytta till ett nytt hus som möjliggör en inbyggd diskmaskin . Addera