Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> takfläktar >> Content

Hur man byter en takfläkt Drag Chain Switch

takfläktar bidra till att bevara el på sommaren genom att minska ditt beroende av luftkonditionering - och med en belysningssatsbifogas , de kan fylla ett rum med starkt ljus , speciellt vid användning av lågenergilampor . Med tiden kan dock dragkedjansom styr lamporna i taket fläkten börjar att bryta ner , vilket resulterar i lampor som inte går att slå av eller på . I det här fallet , byt ut dragkedjanswitch och fortsätta använda din befintliga fläkt . Detta är vad du behöver
Dra kedjan strömbrytare
skruvmejslar
nål tång
Spänningsprovare (touch - typ ) katalog Wire kontakter
Eltejp
Visa mer instruktioner
1

Stäng av strömmen till takfläkt . Om din fläkt drivs av en väggströmbrytare , kommer att stänga av strömbrytaren räcker , men om matas direkt , då du kommer att behöva hitta brytaren som styr den kretsen .
2

Ta ut alla glödlampor och glasskärmar från belysningsenheten. Detta kommer att hjälpa till att lätta vikten på belysningsenheten. Addera 3

Ta bort skruvarna som håller fast belysningen kapellet till kroppen av fläkten .
4

Leta reda på dra kedjan switch som styr belysningen montering . Använd din beröring - typ spänningsprovare för att se till att strömmen är avstängd . Den pådrag kedja för lamporna är vanligen en som ligger nära botten av fläkten , närmare de faktiska lampor. Den dragkedjansom styr fläkten sitter närmare bladen .
5 p Om du har en pull kedja dinglar , ta bort den från kedjan . När dragkedjanlämnar kroppen av fläkten , kommer du att märka ett skruvlocksom har kedjan kommer ut av det . Skruva loss och ta bort locket . Detta kommer att frigöra dragkedjanväxla från kroppen av fläkten .
6

Ta bort kabelkontakter från ledningarna anslutna till switchen och ta den gamla växeln i till affären med dig när du hitta en ersättare . Notera modell av din fläkt och antalet och färger på dina anslutningsledningar för att hjälpa till att hitta rätt ersättare kedjan och brytare .
7

Ta din nya dragkedjanswitch och anslut motsvarande kablar från den med de du bortkopplad från tidigare brytaren . Fäst ledningarna med kabelkontakter och linda en remsa av eltejp runt kontakterna där de möts tråden .
8 p Om den nya brytaren har locket redan på det , ta bort det . Sedan sätter du i kedjan och den gängade nippeln i hålet där det tidigare brytare installerades . Skjut locket över kedjan och skruva fast den på den gängade nippeln för att hålla dragkedjanbrytaren på plats .
9

Tryck försiktigt alla sladdar tillbaka in i lådan och skruva fast den ljusenheten med skruvarna du tog bort i steg 3 . Se till att inga kablar hängande ur lådan när du fast ljus kit till fläktkroppen.
10

Sätt tillbaka glasskärmar , glödlampor och dra kedjan dingla . < br >
11

Slå på strömmen igen till fläkten och ger dragkedjanen bogserbåt . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1012052597.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.