Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> takfläktar >> Content

Hur man installerar en takfläkt med lampor

Upplysta takfläktar är multifunktionella . De tjänar syftet att försköna ett rum samtidigt som en sval bris och central belysning som når längre än ljuset från en bordslampa , som bara gynnar den som sitter precis bredvid den. Upplysta takfläktar är lite svårare att installera än vanliga takfläktar eftersom du måste koppla ljuset montör kit till den vanliga fläkten , men med en assistent för att hjälpa dig med vikten på fläkten , bör installationen inte ta mer än 1 hour.Things Du behöver
Phillips eller en vanlig skruvmejsel
Alla komponenter som krävs för att slutföra byggandet av takfläkt
glödlampa (er ) som kan passa takfläkt

Visa fler Instruktioner
1

Innan du börjar arbeta med elektriska ledningar , bör du stänga av strömbrytare och brytare i rummet där takfläkt kommer att installeras . Försök att installera takfläkt under dagtid så att du kan öppna ett fönster för naturligt ljus . Om du gör installationen under natten , få så mycket ljus som möjligt från andra rum som möjligt , och med en spotlight kommer att vara en enorm hjälp .
2

Ta bort locket till uttaget box på taket och exponera trådarna du använder för att ansluta fläkten . Detta görs normalt med en stjärnskruvmejsel , men om du inte har en, kommer en vanlig skruvmejsel fungerar . Addera 3

Med hjälp av skruvarna som du bara bort från utloppslådan, ansluta takfläkt s monteringskonsol på uttagsboxen . Om du installerar fläkten på en vinklad vägg , se att den öppna änden hos monteringskonsolen är vänd mot den högre sidan av taket. Om den är vänd mot den nedre sidan , kommer fläktbladen slog i taket när de är installerade .
4

På takfläkt motorn , ta ut motor skruvar och brickor från botten av motorn .
5

Bestäm om du vill använda en kort downrod eller lång. En lång downrod används endast för högt i tak . När du har bestämt dig , skjut kablarna från toppen av motorn upp genom downrod , skjut huven ( den del av takfläkt som täcker monteringskonsolen ) över downrod med den öppna sidan uppåt och skjut sedan oket täcka ( den del av takfläkt som täcker skruvarna på undersidan av downrod ) över downrod med den öppna sidan nedåt .
6

Ta ut sprinten och klämman som håller stift på den övre delen av motorn och skjut downrod in i motorn. När downrod är i motorn , skjut stiftet på plats och lås downrod och motorn tillsammans med innehavet klippet .
7

Häng downrod på monteringsfästet och se till att den är säker innan vi går vidare till nästa avsnitt . Addera 8

Använd en tråd -kontakt för att ansluta kabeln som är ansluten till väggfästet till jordledningen från dosa. Jordledningen kommer att vara antingen grön eller koppar . Allt du behöver göra är att ta ändarna på kablarna och hålla dem samman , sätta koppling över de två kablarna och vrid den medsols tills den inte kan röra sig längre .
9

Anslut den svarta ström-ledningar från uttagsboxen och den svarta och blåa kablarna från fläktmotorn tillsammans om du vill att fläkten och belysningen styrs av kedjorna på fläkten .

Alternativt kan det finnas en röd tråd i utloppet box , vilket innebär att du kan ansluta den till den blå tråden att ha fläkten och ljuset styrs av olika strömbrytare .
10

Anslut den vita kabeln från uttaget rutan till den vita kabeln från fläktmotor.
11

Se till att ingen av synliga ledningar innan vi går vidare till nästa steg . Om de är , ta bort kabelkontakter och anslut dem igen . Addera 12

Skjut trädkronorna på downrod upp till taket för att täcka fästet och sätt in skruvarna genom hålen på trädkronorna och monteringskonsolen för att säkra den .
13

Fäst takfläkt blad vapen till tak fläktblad med blad skruvar och brickor .
14

Fäst fläktblad vapen till fläktmotor med motor skruvar och brickor som du tog bort i steg 4 i det första avsnittet .
15

Anslut kabeln från fläktmotorn till kabeln från ljus kit montör .
16

Fäst ljus kit montör till fläktmotorn genom att rikta in hålen i motorn med hålen i ljus kit montör och infoga skruvar för att hålla den på plats .
17

Montera glödlampan ( er) på ljus kit .
18

Tryck upp ljus skugga tills den gängade änden av ljus kit och dragkedjansticker ut i botten och sedan gänga centrera locket på botten av ljus nyans . Fäst änden av dragkedjanför att slutföra installationen av takfläkt . Slå på brytaren och strömbrytaren , och se till att allt fungerar . Städa upp efter dig och beundra ditt arbete . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1012052582.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.