Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> takfläktar >> Content

Hur man bestämma den bästa takfläkt Storlek

Montering en takfläkt till ett rum kräver mätning av område i rummet och spannet av fläkten . Den bästa passformen är ett äktenskap av en fläkt som är tillräckligt stor för att ge bra luftflöde i ett rum utan att skada väggarna när det svänger . Takfläkt leverantörer och webbplatser på Internet har sjökort som anger storleken på takfläktar samt om storleken på de rum där de bäst passar , men listorna skiljer sig lite över hela linjen . Detta innebär att den perfekta takfläkt är mest om ägarens preferenser. Om det inte är för stort eller för litet och ger en god bris , då är det en bra passform . Detta är vad du behöver
Måttband
Visa fler Instruktioner
1

Använd ett måttband för att mäta längden och bredden på det utrymme där du vill installera i taket fläkten. Multiplicera längden och bredden tillsammans för att få det område av utrymmet. Till exempel, om ett rum är 20 meter med 17 meter , kommer området att vara 340 meter .
2

Mät utrymmet från golv till tak . En takfläkt bör inte hänga lägre än sju meter , för då det utgör en risk för att skada någon och det är inte en bra look för inredning . Om taket är högre än tre meter , behöver du inte att mäta det eftersom du vet , bara genom att titta på det , att du måste installera en ned - stav på fläkten .
< Br > 3

Mät storleken på takfläkt genom att utvidga måttband till spetsen på den motsatta bladet till spetsen av ett blad och tvärs över fläktmotorn. Bredden i inches är storleken på takfläkt .
4

Använd en takfläkt storlekstabell för att hjälpa dig att köpa en fläkt . Kom bara ihåg att den rekommenderade storleken är bara en riktlinje . Om den design som du tycker är något större eller mindre än den rekommenderade storleken , kan du fortfarande installera det , så länge det inte kommer att svänga in i väggarna och skada utrymmet . Addera < br >
från:http://hem.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1012007400.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.