Typer av takfläkt Lådor

takfläktar hjälpa cirkulera luften i ett hem och kan minska värme och kyla kostnader . Emellertid har takfläkt vara ordentligt stöd i taket i syfte att kunna hålla vikten på fläkten. Det är ett par val i takfläkt boxar som kommer att kunna hantera det här jobbet . Octagon Metal Tak Box

Denna typ av fält är ett enda stycke av draget stål som ofta används för att hysa de elektriska ledningar och montera takfläkt till . Dessa lådor kan 1-1/2 inches till 2-1/8 inches djupt . Den metallådaskruvas till ett tak reglar eller ett sidostöd som är knutet till parallella takbjälkar . Den metallåda har två skruvar i hörnen .
Octagonal Metal Box Med en Brace

Om takfläkt box installeras i ett befintligt hus , det åttkantiga metall takfläkt box kan ha ett stag som sträcker sig mellan takbjälkar och är skruvad in i varje tak reglar för att stödja vikten av fläkten. De box djup är antingen 1-1/2 inches eller 2-1/8 inches . De hängslen kommer i 16 inches på mitten eller 24 inches på mitten .

Metall Pan Boxes

Metall pan lådor är runda takfläkt lådor som monteras direkt till takbjälkar . Dessa lådor är 1/2 till 3/4 inches djupt . Dessa är oftast installeras i nybyggnation hem där typiska djup tak boxar inte kan användas såsom balk bilagor .
PVC Tak Regel Mount Box

Denna typ av rutan görs av PVC och har en skåra i mitten av rutan som är 1-1/2 inches bred och 2-1/8 inches djupt . Den här rutan är monterad på toppen av varje sida av taket reglar genom sidomonteringshåleni lådan . Addera