Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> takfläktar >> Content

Hur man installerar ett tak medaljong & Fan

takfläktar är ett utmärkt sätt att hålla ett rum svalt på sommaren och varmt på vintern , vilket sparar pengar på din uppvärmning och kylning räkningar . En dekorativ tak medaljong som omger toppen avslutar jobbet med en extra touch av elegans . Välj en takfläkt som är väl tilltagna för storleken på rummet , och inte överbelasta det . Välj en medaljong som passar stilen i ditt träslöjd och även stilen på fläkten för en harmonisk effekt . Instruktioner
1

Stäng av strömmen till den befintliga overhead armatur vid breaker rutan . Ta ur skuggan och glödlampan från fixturen . Skruva fästet som håller armaturen i taket , och lossa kablarna genom att skruva bort plastkabelkontakter.
2

Bänd den gamla elektriska fält från bjälkarna i taket . Du kanske kan skruva upp den , men troligen en metall brytjärnet kommer att göra susen . Addera 3

Spåra konturerna av den nya pannkaka rutan för taket i en bjälke och borra igenom linjen med en borr . Sätt an en gips såg och skär ut konturerna . Sätt i den nya elektriska fält genom hålet och trycker den mot regeln . Fäst den till regeln med de medföljande skruvarna med takfläkt .
4

Mata kablarna från taket genom hålet i pannkakan rutan linda kopparjordkabelrunt sin jordskruven och dra åt den ner med en skruvmejsel .
5

Ta en paus och förbereda medaljongen . Applicera en tunn sträng av bygg lim på baksidan av den , mata kablarna genom hålet i mitten och tryck fast mot taket , hålla den i 30 sekunder . Säkra medaljong med efterbehandling spik drivs i regel med en hammare . Försänk dem 1/16 tum . Applicera spackel över spikhålen .
6

Trä de två återstående kablarna genom taket platta försedd med takfläkt . Höj plattan i taket och fäst den på lådan med de medföljande skruvarna .
7

Flytta till golvet och montera resterande fläktdelar , trä trådarna på motorn genom trädkronorna . Trä kablarna genom röret stången och fäst stången med dess låsskruv . Dra ner det med en skiftnyckel .
8

Fäst ena sidan av kapellet till motsvarande sida av takplåten . Detta kommer att hålla vikten på enheten medan du ansluter kablarna . Anslut de två gröna kablarna till koppartråden från taket kabeln med twist -on -kontakter . Anslut de vita trådarna ihop och de svarta trådarna ihop på samma sätt . Om kablarna från ditt tak är konfigurerade på olika sätt , sluta och ringa en elektriker .
9

Tuck trådarna i , och ta baldakinanordningen jäms med taket plattan och fäst den med monteringsskruvarna som tillhandahålls . Montera fläktbladen med de medföljande skruvarna . Anslut armatur i motorhuset , om det finns en, installera lampor och skugga , och slå på strömmen till takfläkt på breaker rutan . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1012007307.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.