Spinning Problem med en Frigidaire tvättmaskin

Frigidaire tvättmaskiner finns i hem över hela världen eftersom de erbjuder människor ett sätt att snabbt få sina kläder rena . Om du har snurra problem med din Frigidaire bricka , finns det några saker som du bör kolla innan du kallar på en reparatör . Problem med omröraren och resten av enheten är den vanligaste. Omrörare

Omröraren är plaststycket i mitten av korgen som skjuter kläder ner i vattnet . Om omröraren är lös eller trasig , kommer kläderna inuti brickan korg misslyckas att cirkulera genom vattnet på rätt sätt. Detta kan också leda till skramlande inuti brickan medan kläderna är i mitten av en cykel .
Balance

Återstoden av enheten är viktig eftersom den centrerar bricka medan kläderna snurrar . Kontrollera balansen i enheten med en nivå . Om brickan är obalanserad , använd en skruvmejsel för att lossa skruvarna som håller fötterna på plats på undersidan av enheten . Placera nivå horisontellt och vertikalt och justera fötterna tills brickan är balanserad .

Laster

Hur du laddar kläder i tvättmaskinen är en viktig del av tvättcykeln. Se till att du inte överbelasta brickan . Om du överbelastar brickan kommer kläderna att gå till en sida av enheten och slå brickan ur balans . Jämnt fördela kläder för enheten innan du startar cykeln .
Kraft och delar
p Om din tvättmaskin inte får någon makt , kommer det inte att kunna vända vidare. Kontrollera strömkabelnsom går till enheten för eventuella frays eller avbrott . Se till att strömkabeln är ansluten till vägguttaget i ditt hem . Om enheten får ström , men brickan inte snurrar , har du ett internt problem som en professionell måste diagnostisera . Addera