Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> Appliance Reparation >> Content

Reparera Kenmore Diskmaskiner

är The Kenmore namn känt i hela landet för att producera olika typer av hushållsmaskiner , inklusive diskmaskin. De flesta maskinproblem, bland annat för Kenmore modeller kan kopplas till maskinen antingen inte fylla upp eller inte tömning . Innan du lägger en massa pengar på reparationer , försöka felsöka några vanliga problem med din maskin . Instruktioner
Diskmaskin Inte Dränering
1

Leta avloppsslangen där den ansluter diskhon till sophantering . Använd en skruvmejsel för att koppla bort klämman ansluter slangen till sophantering . Eventuella hinder i slangen bör tas bort . Kör en kopp hett vatten genom slangen för att tvätta bort eventuellt skräp som du kan ha missat . Anslut slangen , och se till att skruva i klämman så tätt som möjligt .
2

Kontrollera diskhon fälla för eventuella träskor . Sätt på kranen och köra kallt vatten i avloppet . Medan vattnet är igång , slå på sophantering och låt den gå i ungefär en minut innan du slår tillbaka av. Fortsätt att köra vattnet i ytterligare 30 sekunder . Om sink backar upp , finns det en träsko i fällan. När täppa tas bort , bör diskmaskinen börja dränering . Addera 3

Rengör silen i botten av diskmaskinen . Vrid plastrattenpå toppen av sil för att ta bort den . Rengör den ordentligt med rinnande varmt vatten över den. Kontrollera att det inte finns några hinder i dräneringsöppningen.
Diskmaskin Inte Fylla
4

Kontrollera tilloppsslangen för eventuella veck . Ibland kan en luftficka kommer in i slangen , vilket gör slangen att vika in på sig själv . Se till att vika slangen så det är rakt och vattnet kan flöda fritt .
5

Öppna luckan och stäng den ordentligt för att se till att den är låst ordentligt . Om dörren är öppen till och med det minsta , kommer diskmaskinen inte börja fylla med vatten . Med tiden blir det dörrlås loss från överanvändning . Om du märker att spärren är inte riktigt på plats , lossa de två skruvarna som håller den på plats . Fiol runt med spärren tills den är ordentligt uppradade innan skruvarna dras åt .
6

Kontrollera vatteninloppsventil för några spår av smuts eller andra avlagringar som kan orsaka ett avbrott i vattenförsörjningen kommer att diskmaskinen. Stäng av anslutningen till vatten och hitta ventilen placerad bakom tå panel av maskinen .
7

Ta ut tån paneler enligt instruktionsmanualen för din modell . Ta bort inloppsslangenär ansluten till ventilen och kontrollera om det finns avlagringar . Om du hittar något , använd en liten tandborste eller en tandpetare för att rengöra skärmen . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1012007251.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.