Hur man installerar yttre Tub av en KitchenAid Washer

Den tvättbalja på din KitchenAid bricka består av två baljor , en metall inner badkar och en plast yttre badkar . Hålen i metall badkaret låta vattnet rinna från den inre tub , särskilt under centrifugering . Tyvärr kan samma hål tillåter ett objekt att slinka igenom det inre tub och tränga igenom ytter badkar , vilket gör att yttre tub läcka . Ta bort den gamla yttre badkar och installera en ny tub för att stoppa din KitchenAid bricka från att läcka . Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Tänger
7/16-inch socket
Socket förlängning
Hylsnyckel
Skiftnyckel
Hammer
Smörjmedel : äldre handduk
Byte yttre tub
Visa fler Instruktioner
1

Koppla din KitchenAid bricka nätsladd från vägguttaget . Stäng av spolarvattenmatarledningar, och koppla bort ledningarna från ventilanslutningarna på baksidan av maskinen .
2

Släpp kontrollpanelen från toppen av brickan genom att ta bort skruvarna från varje ände . Lyft panelen från toppen av brickan och vrid den till baksidan av brickan för att avslöja locket switch kablage och fjäderklämmorna . Addera 3

Dra KitchenAid lock switch kablage från toppen av brickan. För in en platt skruvmejsel i fjäderklämman i toppen av brickan skåpet . Tryck nedåt och framåt på klippet för att frigöra brickan skåpet kroppen i ramen .
4

Lyft på locket på din KitchenAid bricka . Ta kroppen av brickan och luta den framåt . Lyft skåpet kroppen upp och stänga av tvättmaskinen ramen .
5

Pressa klämman ändarna som håller påfyllningsslangen på baksidan av påfyllningspipen. Skjut klämman ner slangen och dra slangen från pipen . Knäppte plastfyllpipen från tvättmaskinens baksida .
6

Dra tyget dispenser från toppen av omröraren . Dra dammskyddet ur insidan av omröraren för att exponera omröraren bult. Använd en 7/16-inch socket och uttag förlängning för att avlägsna omröraren bult. Lyft omröraren ur tvättbalja för att komma åt badkaret muttern .
7

Placera en skiftnyckel runt badkaret muttern . Slå på skiftnyckel med en liten hammare för att slå på muttern motsols och ta bort den .
8

Tryck ned badkaret omslaget ovanför var och en av de åtta flikar . Knäppte varje flik från den yttre tvättbalja . Lyft av locket från av de inre och yttre washtubs . Lyft den inre metall washtub från yttre tub att exponera metalldrivblocket.
9

Knacka på undersidan av drivblocketmed sidan av hammaren tills du kan ta bort den från omröraraxeln . Smörj runt blandaraxeln inuti den yttre tub.
10

Dra liten lufttrycksslangenfrån den sida av det yttre plasttvättbehållaren. Lägg en gammal handduk under tvättbalja för att fånga något vatten kvar i avloppsslangen . Dra slangen från botten av badkaret .
11

Ta bort de fyra upphängningsfjädrarnafrån våren parentes runt botten av yttre tvättbalja med tång . Släpp konsolerna från botten av tvättbalja genom avlägsnande av 1/4-tums skruvarna som håller dem till badkaret.
12

Lyft yttre washtub från ramen och blandaraxeln . Dra mitt sigill från mitten botten av tvättbalja . Skjut tätningen i centrumhålet på den nya yttre tvättbalja . Installera den nya yttre tub på din KitchenAid bricka över omröraraxeln . Se till att avloppsslangen montering på undersidan av de yttre badkar rader med metallskärmkopplade till tvättmaskinen ramen .
13

Anslut våren fästen till botten av den nya tvättbalja . Fäst upphängningsfjädrarnatill konsolerna och brickan ramen . Slutför monteringen av brickan genom att vända de steg som används för att ta brickan isär . Addera