The Best Hem luftrenare för Cigarettrök

Cigaretter förorenar luften med rökpartiklar och rök . Dessa partiklar kan orsaka allergiska reaktioner hos människor, och astmaattacker på människor som lider av astma och andra luftvägsproblem. Den bästa lösningen för att rena luften i ett hus är att använda en luftrenare . Blueair luftrenare

Dessa är elektrostatiska luftrenare från Sverige . Luftrenaren använder en kombination av elektrostatiska och HEPA ( högeffektiv partiklar luft ) filter . Det elektrostatiska filtret laddar luftflödet innan det filtreras genom HEPA-filtret . Detta minskar bullernivån medan HEPA effektivitet bibehålls. Det är bäst för ett hus med en rökare .
Austin Luftrenare Healthmate Plus

Dessa luftrenare hjälper till att ta bort rökpartiklar och även flyktiga organiska kemikalier . Förutom kolet zeolitfiltret är kaliumjodid också närvarande. Detta tar bort problemet med multipel kemisk känslighet . Den kan välja organiska gaser som formaldehyd , ammoniak och några andra gaser .
IQAir Filter

luftfilter har en filtreringshastighet upp till 0.003 mikrometer och ger 99,99 procent filtrering. IQAir filter har inget läckage teknik . Detta innebär att läcka luft inte bortom filtermodulerna . Den har ett elektroniskt monitor system som övervakar varje filtermodul. Med V5 - Cell Filter Option , du också kan filtrera bort obehaglig lukt .
Allerair luftrenare

Dessa enheter är avsedda för större storlek rum eftersom de har större filter . Den har ett UV-filter skede som filtrerar patogener , mögel och mikrobiella organ förutom filtrering rökpartiklar . Dessa filter ger filtrering upp till 99,97 procent , och kan filtrera partiklar upp till 0,03 mikrometer . Addera