Felsökning av en Honeywell Luftrenare Ström Head

The Honeywell luftrenare tjänar en mycket specifik funktion i hushållet , så långt som luftkvalitet och cirkulation . Luftreningsenhetenhar specialiserat filter som fångar små partiklar som passerar genom den , som djurhår , ilska , luftburnapollen och bakterier . Dessa ingredienser och substanser orsakar allergier och irritation i näsa , hals och lungor , särskilt hos spädbarn och äldre personer . Luftrenaren kan även fälla och eliminera lukter . Även Honeywell luftrenare enheter har enkla underhållsprocedurer , för att hålla dem igång i god ordning bör kontrolleras filter och drivenhet på en regelbunden basis . Detta är vad du behöver
Honey ägarens tjänst manuella
skruvmejsel
AAA-batterier ( om tillämpligt ) katalog Böjtång
Ohmmeter
Visa fler Instruktioner
1

Vrid luftfilter omkopplaren i läge "på" och aktivera fläktmotorn . Du bör se en neon ljus lysa på systemets display on- off . Om din enhet har en väggmonterad Airwatch indikator , kontrollera att LED-lampan har kommit på . Om LED lampor blinkar på Airwatch indikator betyder det att du måste byta ut de två AAA-batterier på baksidan av målet . Kontrollera strömsladdeni väggen om du inte ser några lampor på luftrenaren display.
2

Stäng av luftrenaren . Skruva loss enheten från väggen med en skruvmejsel och dra ärendet platsen tillbaka . Ta bort de gamla batterierna och byt ut dem mot två nya batterier , men gör det inom 30 sekunder så att du inte förlorar systemminnet . Avsluta ärendet och skruva tillbaka enheten på väggen . Observera att enheten utför ett test genom att blinka och pipa. Håll den svarta reset på undersidan av ärendet i cirka fem sekunder . Displayen slutar att blinka och återställning . Addera 3

Slå på luftrenaren och låt den gå normalt , medan du övervaka Airwatch indikatorn . Om indikatorn börjar pipa efter 10 minuter och fortsätter att göra det , titta på skyltfönster för den komponent som behöver uppmärksamhet . Pipa var 10 minuter indikerar ett problem med luktfilter, förfilter och HEPA-filtret . Rengör eller byt filtren som krävs av din Honey ägarens servicemanual .
4

Stäng av systemet fläkt och sedan slå på den igen efter några sekunder . Detta förfarande gäller om enheten ansluts till din huvudsakliga uppvärmning och luftkonditionering kanalsystem . Du bör se LED-lampan blinkar av efter ett par sekunder , vilket indikerar att enheten har rätt spänning . Om inga LED tänds eller blinkar LED-indikatorn , kontrollera batterierna i Airwatch indikatorn och se till att väggen sladden har en fast anslutning till vägguttaget .
5

Kontrollera att inspektionslucka dörren stängs ordentligt för att aktivera enheten , om du har den större modellen ansluten till värme-och luftkonditioneringssystem . En lös eller blockerad dörr kommer att skära av strömmen från luftrenaren .
6

Tryck på testknappen på Airwatch indikatorn . Du bör höra ett knäppande ljud , vilket innebär att luftrenaren cellerna ha blivit aktiverad . Om din enhet har en tre -växlad fläktmotor , slå på varje fläkthastighet och tryck på testknappen för varje. Du bör höra snaps för varje fläkthastighet.
7

Vrid luftrenaren bort . Stäng av fläktmotorn avstängd, för den större enheten . Använd en skruvmejsel för att ta bort den främre fallet eller öppna den främre luckan , om du har den fristående enhet . Se joniseringstrådarna har sina öljetter anslutna till de övre och nedre fjäderkontakter. Om en tråd har urkopplad , använd ett par nål tång att greppa öglan och anslut den till våren slut . Byt ut alla böjda , veckade eller trasig jonisator tråd .
8

Titta på den lilla panelen på toppen av luftrenare , efter att du tar bort kåpan . Du kommer att se tre små metall touch- plattor på panelen . De två utanför beröringsplattorkommer att märkas " Collector Terminal " , medan mitt beröring plattan kommer att märkas " Ionizer Terminal . " Placera en ledning på en ohmmeter på utsidan samlare terminalen .
9

Placera den andra sladd ramen , för en metall bergvärme . Den ohm läsning bör vara oändligt . Testa de andra två metallplattor med ohmmeter bly . De borde läsa oändlighet . Om inte , har cellerna misslyckats . Addera