Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> luftkonditionerare >> Content

Hur man fixar en luftkonditionering som inte fungerar

Felsöka en luftkonditionering som inte fungerar alls genom att titta på enheten och andra faktorer som påverkar den som har makten . Var alltid försiktig och uppmärksam när det handlar om elektricitet . Innan du gör några faktiska reparationer eller underhåll på en värmepump , koppla ur den . Den genomsnittliga homeowner kan reparera vissa luftkonditionering frågor , utan att kräva hjälp av en professional.Things du behöver
Reservsäkring
skruvmejsel
Replacement väljare
Visa fler Instruktioner < br >
1

Flytta termostatinställningen till " Cool , " om det behövs . Ställ in termostaten temperaturen till under den aktuella inomhustemperaturen .
2

Undersök luftkonditioneringen är sladden för att se till att det inte bränns . Byt ut en skadad eller trasig sladd . Anslut luftkonditioneringen sladden i eluttaget och slå på luftkonditioneringen på . Addera 3

Vrid strömbrytaren i ugnen till " On " läge om du har en centralvärme och kylaggregat . Gå ut och vända den utanför strömbrytaren till " On . " Växeln är normalt placerad i en låda monteras mot en yttervägg nära värmeväxlaren .
4

Koppla ur luftkonditioneringen sladden ur vägguttaget . Koppla in en lampa eller annan enhet för att se om det finns ström i vägguttaget .
5

Undersök säkringen som motsvarar enheten som luftkonditionering . Det ligger inne i säkringsdosan eller strömbrytaren panelen . Byt säkring vid blåst . Skjut en utlöst brytare helt till " Off" och sedan helt över till " On " för att återställa det .
6

Koppla ur luftkonditioneringen nätsladd . Dra av luftkonditioneringen främre grill och kontrollpanel .
7

Leta väljaren , som låter dig välja fläkthastighet, bakom kontrollpanelen . Leta efter tecken på brännmärken på kopplingsplintarna.
8

Lossa selector switch skruvar , med hjälp av en skruvmejsel , och ta bort brytaren . Installera en ny switch av samma typ , dra åt det på plats med en skruvmejsel .
9

Montera kontrollpanelen och grill på luftkonditioneringen . Anslut strömsladden och slå på luftkonditioneringen för att se om det fungerar . Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1012050941.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.