Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Appliances >> luftkonditionerare >> Content

Hur Skruva en Samsung Fönster Luftkonditionering

Installera en Samsung fönster enhet luftkonditionerings kräver att arbeta med skruvar och skruvmejslar . Avloppsslangen måste anslutas på rätt sätt , men enheten måste öppnas innan det kan ske . Efter installationen arbete är slutfört på själva enheten , måste du skruva fast luftkonditioneringsenhetenpå fönsterbrädan så att den inte faller ut genom fönstret . Innan du installerar enheten , kanske du har frågor om hur man kan skruva och skruva fast enheten i fönstret ordentligt . Detta är vad du behöver
Skruvmejsel
1 - av - 2 tums trä ( 2 ) katalog Nails
Hammer
L - fästen ( 4 )
Visa fler Instruktioner < br >
1

Placera Samsung enhetens dräneringsrör packning mot dräneringsröret området under gallret på baksidan av enheten som luftkonditionering . Håll packningen på plats medan du placerar avloppsslangen med gummilocket över packningen och mot baksidan av enheten . Passa in de två skruvhålen, för in de två medföljande avloppsslangen skruvar i hålen och skruva fast dem med en skruvmejsel .
2

Ta bort skruvarna som håller fast frontgallret med en skruvmejsel sedan ta bort det . Addera 3

för in skruvmejseln i de två skruvarna på undersidan av Samsung luftkonditioneringen mot framsidan . Skruva loss de två skruvarna och ta bort chassit .
4

Lokalisera gummilocket på basen pan gummidräneringsslanglocket på baksidan av Samsung . Settle dräneringstråget på plats och sätt in den medföljande avloppsslangen i stället för dräneringslocket.
5

Placera chassit tillbaka till Samsung enheten och sätt tillbaka skruvarna i sidan av enheten med skruvmejsel .
6

tillbaka frontgallretpå enheten , dra åt skruvarna i sina hål på framsidan skruva sedan in gallret på plats .
7

Lägg en bit av en -för- 2 tums trä längs insidan främre delen av fönsterkarmen och en annan bit på utsidan av fönsterkarmen . Hamra en spik i varje ände av trä bitar tills båda sitter fast på utsidan fönstret ledge av huset .
8

Position två L - fästen på utsidan träbit med den uppåtvända bit fästet vänd bort från fönstret . Butt fästet kanter upp mot den yttre fönsterbräda . Placera de medföljande skruvarna i varje fäste och skruva fast dem i träet med en skruvmejsel .
9

Sätt Samsung luftkonditioneringsenheten i fönstret med den nedre luftkonditioneringen vakt sänks mellan L - bracket ryggar och den yttre fönsterbräda .
10

Sänk det öppna fönstret ner på toppen av Samsungs luftkonditioneringen precis bakom topp luftkonditionering vakt .
11

Placera två L - fästen på vardera sidan av den övre delen av det öppna fönstret så att den längre , plana partiet av fästet är vänd mot fönsterkarmen. Sätt i en skruv i hålen i varje fäste och skruva in dem i fönsterkarmen . Detta förhindrar att fönstret öppnas. Addera

från:http://hem.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1012050845.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.