Home & Garden >> Hem Trädgård >> Hobbies >> Möbeltillverkning >> Content

Hur man använder en spegel som en huvudgavel

Hur man använder en spegel som en huvudgavel . Kanske ditt sovrum saknar en viss je ne sais quoi , och du vill återuppliva den . En sval och billig idé är att använda en spegel som en sänggavel . Instruktioner
1

Mät utrymmet bakom din säng där du vill installera headboard , och titta noga på resten av rummets inredning . Du vill se till att du skapar något som passar in med resten av rummets inredning , snarare än att skapa något nytt kring vilket du måste göra om ditt rum ( om inte det är din avsikt ) .
2

Bestäm vilken typ av spegel som du vill använda för headboard i sängen . Olika stilar finns , till exempel de med genomarbetade , förgyllda ramar , silverramar, de med olika former såsom ovaler eller cirklar , till exempel den i Van Eyck s " Arnolfini äktenskap . "
3

Gå i motsatt riktning , och väljer en spegel som är helt vanligt , och använda den som en mall för att skapa något själv . Du kan etsa ett mönster i spegeln , t.ex. initialer dig själv och din älskade ; du kan måla kanterna ; eller du kan rama spegeln själv .
4

plocka massor av små speglar och montera dem i vilken konfiguration du väljer på en bit av färdig ved . Träet behöver inte vara omfattande - bara en plywoodskiva skära till den storlek du önskar att göra en bra hjälpare för dina speglar. Eller skulle du kunna täcka plywood med tyg , limma speglarna ovanpå tyget .
5

Häng spegeln på plats så att det blir sänggaveln som du väljer . Du kanske tycker att spegeln ger mer ljus i rummet och ger en illusion av mer utrymme . Addera

från:http://hem.98905.com/hobbies/furniture-making/1012114869.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.