Home & Garden >> Hem Trädgård >> Hobbies >> Möbeltillverkning >> Content

Hur man gör bokhyllor med rep

När du köper bokhyllor du är begränsade till tillverkarens storlek och kostnad . När du gör dina egna bokhyllor från rep , kan du bestämma hur stor du vill att de ska vara och var du vill att de ska fungera , allt med hjälp av några billiga material . Du kan använda nästan alla typer av plankan trä och tjocklek på repet , men tänk på vikten av bokhyllorna och de saker du kommer att lägga på det eftersom du kommer att hänga den i taket eller på väggen . Återvinning gammalt trä är en bra idé för detta projekt och billiga spolar av rep kan köpas på din lokala järnaffär eller en rabatt butik . Detta är vad du behöver
Plank styrelser
Rope
Borra och lite
Måttband
Kraftiga sax
Geringssåg eller sticksåg
Maskeringstejp
Visa fler Instruktioner
1

mäta bredden och höjden på området för din lina bokhylla . Tänk på utrymmet ovanför den översta hyllan och möjliggöra rum under den nedersta hyllan .
2

Lägg bredden till höjden plus huvudutrymmeoch en extra 20 inches för botten . Dubblera den totala mätningen och skars två bitar av repet. Wrap ändarna av repet med maskeringstejp . Addera 3

Håll bitar av rep sida vid sida . Vik längden på mitten . Knyt en överhandsknop 3 inches under luckan till galgen . Du kommer att ha fyra ändar som kommer att användas för de fyra hörnen av din rep bokhylla .
4

Bestäm utrymmet mellan varje hylla och antalet hyllorna behövs . Skär varje hylla med hjälp av breddmätning av bokhyllan .
5

Borra hål i varje hylla ungefär en tum från varje hörnkant . Använd ett borrskär med samma diameter eller något större än repet.
6

Sätt i ett rep -änden till varje borrat hål på den första hyllan. Dra längden på repen genom .
7

Ställ översta hyllan ombord på en långsida , om bokhyllan kommer att hänga på väggen . Placera sling hängare platt på arbetsytan , ovanför den önskade huvudrummetpå din hylla .
8

Knot varje rep jämnt under varje hål i hyllan .
9

Sätt i ett rep änden i varje borrat hål på nästa hylla . Dra längden på repen genom hålen tills du har uppnått avståndet mellan hyllorna som du vill .
10

Upprepa steg 8 och 9 tills alla hyllorna i bokhyllan har lagts till . Avsluta med steg 8 .
11

Samla alla fyra ändarna av repen under den nedersta hyllan . Bind ihop dem med hjälp av en överhandsknop . Skär de knutna ändarna , lämnar ett rep tofs . Addera

från:http://hem.98905.com/hobbies/furniture-making/1012114852.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.