Home & Garden >> Hem Trädgård >> Hobbies >> Möbeltillverkning >> Content

Hur man gör en Montessori Småbarn Bord

Ett ​​av kännetecknen för en Montessori klassrum är dominansen av trämaterial och möbler . Till skillnad från många förskolor som använder plastleksaker och tabeller , Montessoriskolor använder naturliga material som trä . Trä uppsättningar av barn-stora bord och stolar är vackra och funktionella , och barnen älskar att sitta i dem för att äta och arbeta . Oavsett om du bygger ett bord för en Montessori klassrum eller för att lägga till en Montessori touch till ditt barns lekplats , är en Montessori bord en användbar och vacker möbel för småbarn och unga children.Things Du behöver
Trä , helst lövträ , inom följande mått :
4 stycken 2 - tum med 2 - tums trä ( 16 inches lång )
4 stycken 1,5 - tum med 4 - tums trä ( 16 inches lång ) katalog 3 /4 - tums ombord , 24 - inches med 24 - tum
4 stycken 2 - ich med 4 - tums trä (6 tum lång med 45 graders vinklade snitt i båda ändarna ) katalog 4 stycken 1 tum med 1 - tums trä ( 6 inches lång ) katalog Saw
Borra
Skruvmejsel
46 träskruv , 1,5 inches lång
Mejsel
4 vagnsbult , 1/4-tums tjocka , med brickor och vingmuttrar
Bets, färg eller lack ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Skär alla trä bitar till mätningar .
2

Vrid bordsskivan upp och ned. Hitta trä bitar som är 1,5 inches x 4 inches och 16 inches lång ( de bästa skenor ) . Placera skenorna på undersidan av bordet så att rälsen vidrör varandra vid varje hörn , som bildar en kvadrat som är centrerad på bordsskivan . Addera 3

Hitta trä bitar som är 1 tum x 1 tum och 6 inches lång ( filéer ) . Placera filéerna intill de övre stängerna , med varje filé liggande bredvid skenan mot mitten av bordet. Center varje filé på varje skena .
4

Pre - borrhål och använda skruvar för att fästa filéerna på bordsskivan .
5

Förborra hål och använd skruvar till bifoga filéerna till de bästa skenorna .
6

Hitta trä bitar som är 2 inches med 4 inches och 6 inches lång med 45 graders vinklade sidor ( hörnet stöder ) . Placera varje hörnstöd i ett hörn på insidan av de övre skenorna , så att de vinklade sidorna är platt mot de övre stängerna .
7

Pre- borrhål och använda skruvar för att fästa hörnstöden till de övre stängerna . Använd fyra skruvar, en i varje hörn av hörnstödstycket. Fäst skruvarna genom hörnstödstycket och in i de övre stängerna .
8

Hitta trä bitar som är 2 inches med 2 inches och 16 inches lång ( bordsbenen ) . Använd mejsel för att skära den skarpa kanten av den övre delen av varje ben av för att skapa en plan kant i hörnet av benet. Mejseln snittet ska vara 2,5 inches lång och 3/8 av en tum djup .
9

Placera varje ben på ett hörn av bordet med den platta kanten utåt . De inre kanterna på benet bör vara platt mot ändarna av de övre stängerna där de möts i hörnet . Kläm fast benen på plats.
10

Borra hål genom benet och hörnstödet . Upprepa för varje hörn .
11

Använd skruvar för att fästa benen på bordet . Cheferna för bultarna bör vila på de mejslade platta kanterna på benen , på ytterkanten av bordet .
12

Bets, färg eller lack som önskat .
< Br >

från:http://hem.98905.com/hobbies/furniture-making/1012114766.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.