Home & Garden >> Hem Trädgård >> Hobbies >> Möbeltillverkning >> Content

Vägbeskrivning om hur man bygger ett picknickbord

Picknickbord är en trevlig , billigt och praktiskt komplement till alla bakgård . Under de varma månaderna , tycker många människor grillning och äta utomhus . Picknickbord kan byggas över en helg och kan utformas för att passa dina behov . Enligt Herman Hoffman i " Popular Science , " bygga ett picknickbord är en förvånansvärt enkel project.Things Du behöver
Måttband
Pencil
Saw
16 , 8 -meters bitar av 2 efter 4 timmer
4 , 8 -meters bitar av 2 av 6 timmer
Deck skruvar, 2 1/2-tums
borra
3/8-tums borr
3/4-tums spade bit
16 galvaniserade vagnsbultar , 3 med 3/8-tums
16 brickor och muttrar , 3/8-tums
Skiftnyckel
Sandpapper
Tätningsmedel ( tillval ) katalog Paint borste ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Bygga bordsskivan . Skär tre tvärbjälkar från 2 av 4: s som är 26 inches lång . Ordna åtta 2 från 4 : s som kommer att bilda den översta över tvärbjälkar , som tillåter en en tums överhäng på varje sida. Experter på This Old House rekommenderar att du lämnar en fjärdedel - tums utrymme mellan brädor . Skruva mitttvärbalkenpå plats 4 meter från varje ände . Mät i 4 inches från ändarna och fäst de andra två tvärbjälkar .
2

Skär fyra identiska ben från två av de 2 med 6 -talet. Skär av toppen och botten av varje ben vid en 60 graders vinkel. Den övre och undre kanterna av varje ben vara parallella. Benen ska vara 33 1/2 inches längs varje sida . Addera 3

Skär resten av ramen . Skär två 2 av 6 stycken på 5 meter . Dessa kors styrelser kommer att stödja bänkarna .
4

Gör två diagonalstag från en 2 av 4 som skall fästas under bordet . Skär vid omkring en 17 graders vinkel och 44 inches långa sidor. Enligt experter på Handyman Wire bör dessa hängslen kapas för att passa , så viss justering av vinkel eller längden kan vara nödvändig .
5

Lägg bordsskivan upp och ner . Borra hål och skruva benen på insidan av de yttre tvärbjälkar av bordsskivan med tre med 3 /8 tum vagnsbultar . Sätt två skruvar i varje ben . Designers på Handyman Wire rekommenderar att byggare försänka hål för muttrar och brickor på insidan av benen .
6

Fäst bänken har stöd för benen så att den övre delen av stöden är 17 -inches från marken . Bolt tvärbrädortill utsidan av benen med två vagnsbultar vardera. Änka hålen på insidan av benen .
7

Montera diagonalstag till mittbalk. Offset de två hängslen för att ge tillräckligt utrymme för att skruva fast dem på plats . Justera hängslen som är nödvändigt för att säkerställa en bra passform .
8

Vänd på picknickbord över . Ordna tre av de åtta -fots 2 av 4 s över bänken stöder på varje sida och skruva fast dem . Sand bordet och försegla den om det behövs . Addera

från:http://hem.98905.com/hobbies/furniture-making/1012114686.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.