Hur man gör en hemmagjord sybordet

Om du ' någonsin prissatta ut sömnad bord , vet du att de kan vara trendigt dyr . En sömnad bord behöver inte vara på modet, så länge som den är funktionell. Du kan göra din egen hemgjorda sybordet och använda de pengar du sparar för sömnad tyger och begrepp som behövs för din nästa project.Things Du behöver
förbehandlade virke
Finishing naglar
Trälim
Skruvar
borr eller skruvmejsel
Batting
Muslin
häftpistol och häftklamrar
Visa fler instruktioner
en

Bestäm bredd, längd och höjd för sömnad tabell. Detta kommer att påverkas av det utrymme du kan avvara i ditt hem eller lägenhet .
2

Köp förbehandlat virke från ett hem förbättring butik . Förbehandlade virke har en slät yta och sparar tid från att behöva sand och belägga träet . Denna typ av virke kommer också i färdigskurna bitar . Om du kan ' t hitta färdigskurna bitar för dina mätningar , har en större bit klipp till storlek . För benen , behöver du fyra stycken kapas till bredden på din bordsskiva och fyra utskärningar till höjden på ditt bord . Framöver kommer bredd bitar betecknas som " A " och längd bitar som " B."

3

Gör benen . Benen på din sybordet kommer att likna en öppen rektangel . Varje ben enhet kommer att ha två " A " bitar och två "B" bitar. Stand både "B" bitar upp och vila pjäs " A " till toppen. Limma och spika på plats . Vänd hela bit upp och ner och vila den andra " A " pjäs om vad som var på undersidan och limma och spika på plats . Du ' har avslutat din första benet . Upprepa , vilket gör det andra benet på samma sätt . Dessa är stöd grunden för din bordsskiva .
4

Förbered din bordsskiva . Din sy bordsskiva kan tredubbla som sömnad , styckning och strykbord. Skär en bit av vadd och en bit av muslin bredden och längden på din tabell och lägga till 2 -inches för alla sidor . Lägg tyget höger ner på golvet och lägga vadden ovanpå . Lägg bordsskivan med rätsidan nedåt ovanpå båda tygstyckena . Häfta tygstyckena till bordsskivan . Prydligt samla tygstyckena och dra spänt innan säkra på plats med en häftpistol . Lämna bordsskiva i detta läge för nästa steg .
5

Fäst benen på bordet . Vrid ben ovansidan nedåt på sömnad bordsskivan. Rikta in tabellens bredd som bredden av benet vid varje ände . Med hjälp av en skruv som ' är inte för lång tid att tränga igenom ditt bord , borra skruva ner genom benet och in i bordsskivan . Två skruvar på varje ände av varje ben är tillräckligt. Vänd din hemgjorda sybordet upprätt . Addera