Home & Garden >> Hem Trädgård >> Hobbies >> Möbeltillverkning >> Content

Hur man monterar Picture Frame Corners

Oavsett om du föredrar familjebilder eller oljemålningar , väggbonader lägga till inredningen i ett rum . Professional inramning kan vara dyrt , men du kan kan montera bildram hörn själv med hjälp av några inramar verktyg . Förutom att bygga nya ramar , kan trasiga ramar också repareras med samma steps.Things Du behöver
Hammer
Brads ( 8 ) katalog Nail Set verktyg
Wax typ filler
Bild inramning hörnkläm
Bildram
Framing lim
Visa fler Instruktioner
1

Placera ramen på en plan yta . Placera ramen på det sätt den ska se ut när den är monterad .
2

Placera toppstycketoch en av sidostyckeni hörnet klämman . Var särskilt noga med att se till att de är placerade som de var på bordet . Rikta in bitar så att de är jämna och passar ihop utan mellanslag eller brister . Addera 3

Ta ett stycke ur klämman lämnar den andra i klämman ordentligt . Applicera ett tjockt lager av lim på hela inre hörnet av det borttagna stycket. Återgå denna pjäs till klämman trycka den mot sin motpart . Kontrollera att limmet på båda delarna genom att försiktigt dra bitarna isär något . När detta har bekräftats tillbaka bitarna ihop och dra åt klämman ordentligt .
4

Försänk en brad i varje hörn med hjälp av en hammare och spik uppsättning verktyg . När Brad är under ytan nivån , fyll hålet med vax typ filler .
5

Låt de två delarna att stanna kvar i klämman i minst 10 minuter . Ta bort de två peices från klämman och lägg på en plan yta . Den nedre ramdelen och den andra sidan av ramen kan nu sammansättas med användning av samma steg som ovan. När du är klar , låt limmet på båda bitarna för att ställa i minst en timme .
6

Limma ihop de återstående två hörn efter de tidigare stegen . Addera ditt kommenterar:

från:http://hem.98905.com/hobbies/furniture-making/1012114575.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.