Shaker Tape Weaving Instruktioner

Shaker band är tunga 100 % canvas tejp som gjorts speciellt för stol vävning , därför att den inte torkar ut och bryta . Bandet gör vävning snabbt och enkelt och gör en bekväm sits . Shaker band finns i många färger och en populär design är den schackrutiga , där du väver samman två färger för att uppnå den önskade designen . För att bestämma yardage av tejpen som behövs för en stol med hjälp av ½ - tums band , multiplicera bredden med längden på din önskade vävda stol , och dividera summan med 9 . Du behöver
Måttband
stol ram
Clamp
Klädsel nålar
Tung tråd
Visa fler Instruktioner
1

Clamp ena änden av Shaker tejprullenpå baksidan vänster sida av stolen ramen . Bring baksidan av tejpen under stegpinnen till framsidan av stolen sätesramen. Placera bandet så att det är även med baksidan rung .
2

Bring bandet över främre stegpinnen , över sätet och under den bakre tvärstag. Ta bandet tillbaka till framsidan av ramen . Fortsätt fram och tillbaka tills hälften av ryggen har vävt . Håll bandet spänd men inte för hårt . Skjut en pre - cut skum kudde mellan den övre och nedre delen av bandet . Addera 3

Fortsätt att linda bandet på samma sätt tills du kommer till rätt sida . Justera bandet så att ryggen stegpinnen är helt täckt . Sy den andra färgen i slutet av den första färgen med en 1 -tums överlappning. Ta bandet under och runt högra hörnet för att börja väva .
4

Väv bandet i en över - en under - en, över en under -ett mönster tills du når andra sidan . Dra ut hela längden av bandet genom väven . Skjut in bandet så långt tillbaka som det går.
5

Vänd stolen upp och ner och väva i väva tillbaka över stolen för att slutföra den första raden i väven .

6

Ställ stolen upprätt och väva det övre andra raden. Återigen , vänd stolen över och väva botten . När den andra raden är klar , tryck den så nära den första raden som det går . Fortsätt denna topp och botten Shaker band väva över stolsitsen .
7

Vik de lösa ändarna och stoppa in dem under väven . Sy ner dem . Addera