Home & Garden >> Hem Trädgård >> Hobbies >> Möbeltillverkning >> Content

Planerna & Mätningar för hur du utformar en Dining Room Bord & Stolar

En matbordet kan vara vilken storlek som helst . Det är mätningarna dock att är de viktigaste för att utforma och sedan göra en tabell som kan användas. Det finns många olika aspekter att beakta när man planerar ett matsalsbord . Du måste bestämma storleken på varje kuvert samt hur mycket utrymme du vill ha i mitten av bordet . Också ta hänsyn till hur mycket utrymme du vill ha runt bordet och måtten på rummet där du planerar att placera den . När du har skissat upp i planen , kommer du vara redo att lägga ett korrekt beräknade mått . Instruktioner
1

Rita en skala karta över rummet som kommer att hålla matbord och stolar . Detta kommer att hjälpa dig att bestämma det tillgängliga utrymmet och därefter mätningarna i tabellen . Självklart är det mycket viktigt att rummets storlek . När du har bestämt på rummets storlek det kommer att hjälpa dig att välja den längd och bredd i tabellen och mängden omgivande rymden . Vid det laget är du redo att sätta in mätningarna bord i rummet diagrammet för att se den valda dimensionen för tabellen passar rummet .
2

Rita rummet att skala på en bit 8,5 av 11 papper . Som ett exempel , om rummet är 20 fot vid 15 fot , för vår skala rita en fot är lika med en tum. Minska mätningarna med hälften för att göra rummet passar papperet . Det resulte skalas rummet är nu 10 inches med 7,5 inches . När du sätter tabell dimensioner till skalenlig ritning konvertera fötterna till inches och dividera antalet med två. Addera 3

Skissa ut formen på matbordet . Många matsal tabeller är kvadratiska eller rektangulära . Det är mycket lättare att beräkna måtten för en fyrsidig bord än det är för en som är rund eller har kurvor .
4

Bestäm hur mycket utrymme du vill tilldela för varje person som kommer att vara sitter vid bordet . Minst 23 inches per person rekommenderas . Detta per person Rymden är mängden utrymme som behövs från den vänstra sidan av en person till den enskildes rätt sida . Om du vill tillåta för lite extra utrymme , 30 inches per person och fungerar lika bra . Använd den valda mätningen vid faststäl bordens mått .
5

figur i det utrymme som krävs över bordet för varje inställning och det utrymme som krävs i mitten av bordet för att rymma rätter och mat . Detta kräver vanligtvis minst 12 inches utrymme . Bredden på den inre delen av tabellen , menar att de rätter och mittpunkten , kan vara allt från 30 inches till extra stora 44 inches . Därför, med en plats inställning på vardera sidan bredden på ett rektangulärt bord kan sträcka sig från 54 inches till 68 inches. För ett fyrkantigt bord denna bredd skulle också vara längden av bordet. En tabell med endast 30 inches för rätter och mittpunkten kan vara mycket trångt . Detta övervägande kan ge vika, dock oro över storleken på rummet bordet kommer att placeras i. När man väljer bredden av bordet, ta hänsyn till rummets bredd tabellen kommer att gå in i och hur mycket utrymme du vill på mitten av bordet. Sätta denna bredd i ditt rum ritning kan hjälpa dig att bestämma lämplig storlek på bordet . Med hjälp av skalan från steg 3 , är en 68 tums bredd även 5.6 meter . Rita av tabellen till 5,6 meter skalar ner till ett bord som är 2,8 inches i bredd på papper . En 54 - tums eller 4,5 - fot bred bord skalar ner till 2.25 inches på papper .
6

Beräkna längd i tabellen bygger på antalet kuvert på varje sida samt ett kuvert på varje ände . Från steg 3 , är längden på ett kuvert 30 inches . Mätningen för kuvert i slutet lägger på 12 inches , eftersom inriktningen skiljer sig från inställningarna på sidorna av bordet . Om du har två kuvert på varje sida och låta 30 inches per inställning då längden på bordet är 84 inches eller 7 meter lång . Återigen kommer detta antal behöva justeras beroende på mätningarna rummet , särskilt om rummet är mycket liten . Se hur längden passar till din skalrummet. En 7 - fot långa bord skalar ner till 3,5 inches på papper . Detta passar lätt längden på våra rum .
7

Ta hänsyn till utrymme som behövs för människor att sitta , gå runt , och skjuter tillbaka från bordet . En bekväm plats att driva en stol tillbaka från bordet är 36 inches , men när individer driva tillbaka stolen och korsa benen , 44 inches är mer tillmötesgående . Om tabellen måste vara Handikappvänlig sedan 54 inches runt bordet är nödvändig . Dessa mätningar måste också ta hänsyn till det utrymme som krävs för att gå runt bordet när folk sitter på den .
8

Välj höjd för matbordet . En standardtabell är 30 inches hög . Generellt är 29 inches som tillhandahålls av bordsbenen medan tjockleken i tabellen ger den ytterligare tum. Om du använder en tjockare skiva sedan helt enkelt förkorta benen för att kompensera .
9

Planera höjden på matsalen stolar att matcha höjden på bordet . En standardtabell är 30 inches från marken , så det kommer att kräva stolar med säten 16 till 17 inches från golvet . Om bordshöjd är större än 30 inches måste du höja sitthöjden för att matcha bordsdimensioner. Välj dimensioner som du hittar bekväm för ryggstödet och sitsen . SätesmätningarStandard är 15,5-18 inches för sittbredd , 16-18 inches för djup och 18 till 20 inches från stolsitsen till toppen av ryggstödet . Vanligtvis stolar som finns i ändarna av tabellen har armstöd , medan de andra stolar inte. Addera

från:http://hem.98905.com/hobbies/furniture-making/1012114543.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.