Hur Franska Tuft

Ge en gammal loppmarknad eller loppmarknad stol ett elegant utseende , genom reupholstering den med en fransk tofs metod . Franska tuftning sker ofta på inner baksidan av stolen . Det åstadkoms genom att trä en nål genom tyg och vadd , och säkring av ändarna av tråden med en knut eller. Detta skapar en drageffekt, sk tuvor . Franska tuftning används på en mängd olika stolstyper, speciellt sockerrör stolar . Det har varit en möbel - göra tekniken i århundraden . Detta är vad du behöver : äldre rotting stol
Tyg - 1,5 meter
Spray skumfyllning
Saxar
Fabric spraya lim
Måttband
platt skruvmejsel
Crescent tänger
Sprättare
broderi tandtråd
Brodernål
Klädsel knappar Kraftig häftpistol
Staples för häftpistol
Trim för stol tillbaka
limpistol
Limstavar Flighter Iron
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort sadeln av en gammal rottingstol , med hjälp halvmåne tång . Ta sedan bort sittdynan locket genom att lossa undersidan klammer med en platt skruvmejsel .
2

Använd en sprättare för att ta bort alla sömmar på klädseln så att den ligger plant . Stryk sedan klädseln platt. Addera 3

Ta insidan - ryggdynan i stolen genom att först ta loss trim med halvmåne tång . Ta sedan bort knapparna med en tång för att lossa tuftning , samt fram-och baksidan kuddöverdrag . Järn kåporna plant .
4

Lägg den strukna ut , gammalt sittunderlag och tillbaka täcker ovanpå nytt tyg , och nåla fast . Du bör ha tre tygstycken - sittdynan och både fram-och bakstycket i ryggdynan . Följ mönstret av det gamla tyget , för att skära ut kuddfodral på det nya tyget .
5

Spray skum sittdyna med klister på , och placera den nya klädseln smidigt på skummet . Dra kanterna snyggt i hörnen och tätt på undersidan av sitsen . Staple runt kanterna på undersidan av sätet. Ställ tillbaka på stolen det nya sätet .
6

Spray hålen i ryggen skumdyna med en spray skumfyllning , vilket kommer att fungera som ett tätningsmedel för att fylla hålen . Mark prickar med en markör på alla de platser där du sprutade skum , för att identifiera var du kommer att bilda tuvor .
7

Spraya framsidan av skumdyna med en spray lim , och jämna ut nya tygklädsel på framsidan .
8

Thread fem trådar broderi tandtråd genom ett broderi nål .
9

Tryck nålen genom baksidan av skumdyna, sedan upp genom framsidan av dynan vid den första punkten. På framsidan av kudden , trä en knapp på nålen , och skjut sedan tillbaka nålen in i framsidan av kudden - ca 1/2 tum till vänster . Dra till ordentligt igenom , så att nålen kommer ut på baksidan . Knyt tråden på baksidan för att bilda tofs . Upprepa för varje prick på skummet .
10

Spraya baksidan av ryggdyna med spray lim , och jämna ut nya tyget på den.
11

Lägg rygg kudde på mitten bak på stolen , och häfta det längs kanterna på dynan .
12

Täck häftklamrar genom att fästa en dekorlister runt kanterna på ryggdynan , med en limpistol . Addera