Dekorera Tekniker för Roses

I tusentals år , rosor prydde världens " trädgårdarna . Från trädgård till hem , rosor dekorera liv med färg och doft . Rose utsmyckning tekniker är inte begränsade till buketter av snittblommor. Dekorera trädgård entréer , dörrfronteroch brevlådor med rosor . Rosor skapar långvariga element för att dekorera i hemmet , inklusive accenter för torra blomsterarrangemang , bakverk , och konsthantverk . Trädgård Roses

buskrosor dölja oattraktiva pumpar, staplar eller skjul . Rose spaljéer bildar en ingång till en gångväg eller trädgård . Klätterrosor dekorera brevlåda inlägg eller kan linda runt belysningsstolpar eller veranda kolumner . Klätterrosor utbildade längs en post och järnväg staket eller buskrosor genererar en dekorativ uppdelning mellan uppfart och gräsmatta .
Torkade rosor
en torkad ros bukett bevarar speciella minnen .

Bevara rosor för senare användning genom att antingen hängande stjälkar skurna upp och ner i klasar för att torka eller täcker stjälkar och blommar med kiselgel . När konserverade, torkade rosor är accenter på kransar , i torkade blomstergirlanger över fönster eller dörrar , i buketter placerade i vaser eller samlar ramar , eller till och med som en del av utsmyckningen på en gammal halmhattplacerad nonchalant på en hatthylla . Craft sprut förstärker färgen på torkade rosor och bevarar dem .

Rosor för Frosting

tapetsering tekniker för rosor som används i kaka eller bakelse är många. Nybörjare dekorera med enkla rosetter skapats med hjälp av en stjärnspetsi ett cirkulärt mönster . Mer avancerade inredare använder olika blomblad tips skapar rosor som ser nästan verklig . Färgläggning dessa ätbara rosor är så enkelt som att blanda smörkräm extra eller så komplicerat som handmålning varje steg imiterar blommans förvecklingar .

Rosor i Konst och hantverk

Rose motiv är finns på kuddar , porslin och konstverk . Skriver av antika rosor lägga till en lantlig stil inredning , medan art deco rosor eller fotografier skapa en känsla av fantasier till modern inredning . Needle och korsstygn mönster av rosor ger hantverkare med alternativ för att skapa kuddar , väggbonaderoch putsning för kläder . Använd en porslin eller porslinskopp med fat dekorerad med rosor för att lägga till en inbjudande ingrediens till ett sidobord eller sängställ. Addera