Home & Garden >> Hem Trädgård >> Garden & Lawn >> Rock Garden >> Content

Hur man gör en cementSideWalkSe ut som sten eller tegel

Det här är några tekniker som jag har använt är vad du behöver Flighter Portland cement eller murbruk
Pulver Cement färgämne av flera olika nyanser och färger
stenar , flagga sten , grus etc. ..
Visa fler Instruktioner
1 p Om sidan promenad redan hälls och botas , rena det av grov smuts med en kvast , och vatten slang. sedan etsa det lite med saltsyra , så att cement eller murbruk fastnar . Om det är ett nytt byggprojekt kommer du att ha mycket fler alternativ som du kan göra fler tekniker som du häller
2

en gammal trottoar : . Efter rengöring och prepping murslev en 1 " lager av murbruk på att en liten del av trottoaren , och lägger småsten , flagg stenar , eller vad passar din fantasi i mortel . Se till att det material du lägger till har tvättats väl , och hålla dem lite fuktig hjälper till med bindning till morteln också . Tryck aggregatet ( stenar och grejer ) i mortel ungefär halva tjockleken på bit aggregat . Du kan lägga färgämne i morteln också för en riktigt fin naturlig look . Du kan också använda gratis färger som grönt murbruk färgämne och rödaktiga stenar osv ... Var kreativ! Addera 3

På en gammal trottoar kan du bara hälla Portland cement med färgämne tillsätts , och inte driva den sammanlagda redan ner eller murslev målgång för en gammal " skållas " look . Detta kommer att vara mycket grov dock, och inte lika hållbart som en färdig yta .
4

För en tegelsten titt på gammal betong . Blanda murbruk med rött , och brunt färgämne för att simulera färg tegel som du vill ha . Sedan sprida det ungefär en tum tjock . Försök att täcka ett stort område men för ett jämnt utseende. Då poäng morteln med en murslev i och med " fogarna " storlek och form av " tegelstenar" du simulerar . Du kan även komma tillbaka med ofärgad eller grå färgade murbruk och injekteringsbruk raderna för att verkligen dra bort det.
5

Vid nybyggnation kan du använda samma trick som i steg 1 . Bara skjuta dekorativa aggregat i den våta cementen , och lägg till din färgämne till hela partiet för trottoaren . Detta är det bästa sättet att göra det som hela plattan kommer att vara mycket jämn i färg och finish.
6

Vid nybyggnation ditt kan köpa textur mallar , och rockformar. Du häller betongen i formarna , och tryck mallarna i mål. mallarna är även kallade betong stämplar ibland . Du kan också bygga egna formar och stämplar ! Med hjälp av en kvast , eller planka eller annan flat sten , allt du kan tänka riktigt , kan du sätta olika texturer i ytan av betongen .
7

Vid nybyggnation du ska göra samma sak sak som i steg 4 för tegel utseende. Scoring den våta yta , och lägga färgämne för hela partiet . Denna teknik fungerar mycket bättre i ny betong , och är mycket starkare än murbruk fasad .
8

Tänk utanför boxen och vara kreativ . Cement är en otroligt mångsidig och lätt att bearbeta media . Du kan oftast göra nästan allt du kan drömma upp . De färgämnen kan blandas och matchas för anpassade färger . Du kan till och med strö , pensel , eller tillämpa färgämnet pulver direkt på fuktiga betongen för att ge det en virvlade eller marmorerat utseende med olika färger . Du kan använda nästan vad som helst för en dekorativ aggregat . Köp böcker om betong arbetsmiljö , och formar , och galen ! Addera

från:http://hem.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1012049116.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.