Hur bli av Octopus Stink Horns

Octopus stink horn ( Clathrus columnatus ) är svampar som ofta dyker upp i trä kompost under mycket fuktiga förhållanden . De är orange-gul med smala tentakelliknandeutsprång och behandlas i ett obehagligt doftande brunt slem . De är inte skadliga för människor , djur eller växter de växer bredvid , men doften de lägger till trädgården är kränkande nog att betraktas som en olägenhet . Det finns inget bombsäkert sätt att eliminera svampar för gott , men det finns sätt att bli av med de nuvarande brottslingar och gör växtplatsen är mindre tillmötesgående till återstående spores.Things Du behöver
Skyddshandskar
Spade
plastpåse
Perenna marktäckande växter
Visa fler Instruktioner
1

Sätt på dig ett par handskar för att skydda händerna från slem som täcker bläckfisk stink horn .
Billiga 2

Använd en spade för att gräva ut alla synliga delar av svampar. Placera svampen i en plastpåse och kasta dem i en papperskorg kärl för att förhindra sporer från att sprida sig till andra delar av landskapet . Addera 3

Undersök jorden i drabbade områden i trädgården en gång var två till tre dagar för om det upptäcks tidigt , bläckfisk stink horn kan elimineras innan de börjar släppa sin stickande lukt . Svamparna likna ägg som de dyker upp från marken och kan sparkas över med din sko eller grävt ur marken vid denna tidpunkt .
4

Ta trä kompostmaterial från hela plantor och kasta den i trash om bläckfisk stinker horn fortsätter att vara en olägenhet .
5

plantera den tidigare mulched området med en kompakt perenn marktäckare , till exempel krypande timjan eller matta penstemon .