Hur man reparerar en Toro Gräsklippare förgasare

är The Toro gräsklippare av märket tillverkas av Toro företaget och har Briggs & Stratton -motorer . Din Toro gräsklippare kan misslyckas av någon av flera skäl , men en vanlig orsak är förgasaren och frågor med anknytning till förgasaren , även luftflödet genom nålventilen och tanklocket har ventilationshål . Förgasarproblem kan orsaka allmän motor fungerar och " sputtring " när du försöker använda maskinen . Detta är vad du behöver
Piprensare
Duk
Hylsnyckel
förgasare rengöring lösning
Wire borsta
Visa fler Instruktioner
1

Park och stäng av din Toro gräsklippare . Öppna klipparens motorkåpan.
2

Hitta förgasaren på mitten av den högra sidan av Toros Briggs & Stratton motor . Förgasaren kommer att innehålla en liten skål -liknande form . Leta luft nålventil den på botten av förgasaren . Addera 3

Vrid nålventilen hela vägen till höger , och sedan på den igen ett par varv åt vänster . Nålventilen styr mängden luft som kommer in i förgasaren. För lite eller för mycket luft kommer in i Toro gräsklippare s förgasare gör att motorn inte att köra eller mer sannolikt att spotta när man försöker köra normalt .
4

Tweak förgasaren är nålventilen ytterligare om motorn fortsätter att spotta . Försök att köra Toro gräsklippare efter dina inställningar på nytt och kontrollera resultatet .
5

Ta Toro gräsklippare är tanklocket om motor sputtring fortsätter . Skruva av tanklocket . Det finns ett litet ventilationshål på överdelen som även reglerar flödet av luft in i bensintanken och slutligen flödet av luft in i förgasaren , så fortsatte sputtering problem kan vara resultatet av en tilltäppt ventilationshål .
6

Använd en liten piprensare och för in den genom ventilationshåletför att träna varje uppbyggnad . Se till att du tydligt ur hålet så att du kan se och blås igenom den och sedan skruva tillbaka den på Toro gräsklippare .
7

Ta bort skålen på botten av Toro gräsklippare är förgasaren om motorn fortfarande är igång grov . Placera ett tråg nedanför botten av skålen och sedan använda en hylsnyckel för att lossa skålens mutter. Låt någon gas att rinna ut i pannan .
8

Avlägsna Toro gräsklippare förgasare skål nötter helt när all gas är klar dränering . Rengör skålen med en trasa .
9

Blöt förgasaren är borttagna mutter i förgasaren renare . Rengör muttern inom denna lösning vidare med en stålborste .
10

Placera skålen på plats på Toro gräsklippare och sätt tillbaka muttern med din hylsnyckel .