Hur man fixar det Idler våren på en Zero - Turn Mower

gräsklippare Zero - turn ridning arbeta med nollsvängradie, skär så nära träd och andra hinder som liten uppföljning trimning krävs . De flesta kan svänga 180 grader utan att lämna några oklippt gräs . Samtliga ZTH-klippare är bakhjulsdrift . Hjulen är oberoende drivs av en hydrostatisk transmission och styrning kontrolleras av ett par joysticks som reglerar hastigheten för varje hjul . Modeller som Toro Commercial Z Master -serien använder en enda drivrem för att driva de två bladen i klippaggregatet . Remmen spänns genom en fjäderbelastad spännarmen . Belt glidning som orsakas av otillräcklig spänning kan bero på en svag spännfjäder. Detta är vad du behöver
1/2-tums spärr enhet
Visa fler Instruktioner
1

Koppla ur Kraftuttag spaken , flytta styrspakartill neutral låst läge och dra åt parkeringsbromsen.
2

Stäng av motorn och ta ur nyckeln . Låt alla rörliga delar har stannat innan du fortsätter. Addera 3

Sänk klippaggregatet till den 3 - tums höjd .
4

Demontera remkåpan ovanpå klippaggregatet genom att lyfta spärren och skjuta luckan framåt .
5

Lokalisera 1/2-tums torg spärrhålet i fjäderbelastade spännarmen. Sätt i en 1/2-tums spärr enhet i hålet och vrid spännarmenmedurs för att lossa drivremmen .
6

Slip drivremmen utanför huvud kniven remskivor . Skruva loss muttern som håller bältet guide till spännarmenhjulet och ta bort remmen .
7

Haka ena änden av spännfjädernfrån den räfflade bult mellan blad remskivor och den andra änden från fästpunkten på baksidan av spännarmen.
8

Installera en ny rullsfjädern genom att koppla ena änden över den räfflade bult , sedan haka tag i andra änden till fästpunkten på baksidan av spännarmen.

9

tillbaka remmen på huvud kniven remskivor . Vrid spännarmenmedurs med spärrenheten och glida remmen över spännhjulet.
10

Låt fjädern att dra spännarmentillbaka till sitt utgångsläge så att spännarmenspänner drivremmen . Sätt tillbaka remstyraren på spännhjulet.
11

Skjut tillbaka på plats remskyddet . Tryck ner spärren för att låsa den . Addera