Hur man installerar en remskiva på en Snapper SR928 Blade Mower

The Snapper SR928 gräsklippare remskiva håller drivremmen spänd och på plats . Drivremmen i sin tur ser till att klipparens bladet engagerar och skär korrekt . Det är möjligt för dig att installera en ersättnings Snapper SR928 remskiva - även om du har liten eller ingen erfarenhet av gräsklippare reparation och remskiva installation . Saker du behöver
fast nyckel
stjärnskruvmejsel
Tång
Hylsnyckel
Visa fler Instruktioner
1

Stäng av Snapper SR928 gräsklippare. Pop öppna frontkåpan över motorn .
2

Koppla den svarta minuspol kabel från Snapper batteri . Denna tråd fäster bulten på den högra sidan av batteriet. Ta bort vajern genom att vrida skruven motsols , med hjälp av en fast nyckel . Addera 3

Använd däck lyftspakentill höger om förarsätet för att sänka klippaggregatet till sitt lägsta läge .
4

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta ut skruvarna längs remskyddets som ligger mot drivremmen på den nedre mitten av klippaggregatet .
5

Lossa muttrarna på den fjäderbelastade spännplatta, med hjälp av en hylsnyckel . Löparplattan är den cirkelformigadelen direkt under drivremmen och remskivan . Lyft av drivremmen från remskivan när du har lossat muttrarna .
6

Använd en tång för att dra ut låsstift placerade på vardera sidan av klippaggregatet . Dra ut klippaggregatet från den högra sidan av Snapper gräsklippare .
7

Använd hylsnyckel för att ta bort muttern på toppen av remskivan , skjut remskivan från Snapper klipparens däck .

8

Skjut den nya remskivan på plats på klippaggregatet och dra sin topp nöt att säkra det på plats .
9

Följ dina demontering steg i omvänd för att slutföra jobbet . Addera