Hur Gödsla årliga rajgräs

Årlig rajgräs ( Lilium multiflorum ) är ett gräs gräs som föredrar svalare temperaturer , men gör bra i sol eller skugga . Frön gror snabbt , vilket gör det till en favorit för snabb tillväxt i en gräsmatta som behöver förtjockning . Rekommenderas för US Department of Agriculture anläggningen hardiness zoner 6 och högre , dör den ut i slutet av våren när ny gräsmatta tillväxt visas ; i kallare zoner , varar det lite längre . Lätt att etablera , är det ofta används som täckmantel gröda i trädgårdar och fält . Även om befruktning inte krävs , rekommenderas att hjälpa gräset ser sitt bästa i din trädgård . Detta är vad du behöver
gräsklippare
gräsmatta spridare
Gödsel ( 10-10-10 ) katalog Snabbkvävegödsel( tillval )
Visa fler Instruktioner

1

Klipp gräsmattan inte högre än 2 inches tall under växtsäsongen . Använd en gräsklippare med vässade knivar för att undvika rippning och strimla den etablerade rajgräs .
2

Häll en balanserad granulat gödsel till gräsmattan spridaren . Använd en 10-10-10 formel som innehåller 10 procent kväve , 10 procent fosfat och 10 procent kalium . Addera 3

Applicera 1/2 till 1 kilo gödsel till vardera 1.000 kvadratmeter gräsmatta , med hjälp av spridaren .
4

vatten gräsmattan , om det inte kommer att regna under de närmaste 24 till 48 timmar för att flytta gödseln i marken för att nå rajgräs rötter .

5

Applicera en ytterligare spridning av gödselmedel i slutet av vintern eller tidigt på våren , om så önskas , med hjälp av en formel med snabbfrigörkväve för att ge rajgräs tillräckligt med näring för att pågå till ny turf visas .