Hur länge kan jag hålla gräset Rullad Innan I Lay Sod

?

Sod är ett sätt för en fastighetsägare att ha en omedelbar grön gräsmatta . För bästa resultat , installera sod den dag du köper eller tar emot den. Om du inte kan lägga ner det inom 24 timmar , ta några försiktighetsåtgärder så att den inte gulnar och börjar dö innan du placerar den på marken .
Inköp

Försök att köpa sod dagen före , eller dagen , planerar du att lägga den . Sod som rullas upp och placeras på en pall för leverans i allmänhet kommer att förbli frisk bara för 1-2 dagar med tillbörlig omsorg . Detta är dock inte en garanti - det beror på hur länge spadtaget har varit på pallen innan du fick den. Under vintern , när sod är vilande , det oftast kan stanna på en pall i en vecka eller två och förbli friska.
Water

Om du inte kan lägga spadtaget till höger bort , placera pallen i skuggan . Om vädret är varmt och du kan inte lägga spadtaget för två dagar , ta spadtaget utanför pallen , lägg ut den och strö den med vatten . På grund av allt kväve i växterna , kommer sod jäsa om de lämnas rullas upp i värmen. Vattning den på pall eller täcka det kommer att göra problemet värre . Håll sod fuktig tills du är redo att installera den .
Lägga

Blöt marken innan om torv ner om det rullades upp på en pall för en att två dagar . Vattna spadtaget så fort du har lagt det och använde en trumma rullen att ta bort luftfickor. Om spadtaget är svagt gul , kan du föra den tillbaka genom att hålla den på en vattning schema .
Levereras Sod

Om du har spadtaget levereras till dig , kontrollera spadtaget för grönhet . Om det redan visar tecken på gulfärgning eller vissnande , avvisa leveransen . Eller lägg sod omedelbart och försöka föra den tillbaka till livet .