Hur till trädgård och behålla din Yard

Trädgårdsskötsel och underhåll av din gräsmatta sprider sig över årstiderna . Bara för att gräset inte växer betyder inte att det finns inget arbete att göra för en god avkastning efter säsongen . Underhåll håller din gräsmatta och trädgård frisk och vacker .
Instruktioner
Garden
1

Mulch rabatter för att hålla ogräs nere .
2

Kontrollera om skadedjur som buggar som äter din växter , och behandla dem efter behov . Välj skadedjur resistenta sorter av växter när det är möjligt att minska behovet av kemikalier.
3

Tunn som behövs. Detta gäller för alla växter , frukt, grönsaker eller prydnads som behöver utrymme att växa . För friskare växter bör vissa perenner delas när de vuxit igen. Grönsaker som sås från frö som sallad eller morötter förtunnas till det rekommenderade avståndet för att få ut det mesta av din skörd .
4

Weed och odla trädgårdar , särskilt de som inte är mulched , liksom grönsaksodlingar . Ogräsrensning bort de växter som rob önskade växter av vatten och näringsämnen . Odling bidrar till att minska ogräs och förbättrar tillståndet i marken för friskare växter .
5

Vatten vid behov. Den mängd vatten som behövs av en trädgård beror på regn beloppen och vad du växer .
6

Gödsla vid behov. Långsam frisättning gödnings matas enligt paketets anvisningar fungerar bra för att hålla näringsämnen i din jord balanserad . Feed prydnads efter sina individuella behov . Aldrig foder precis innan eller efter häftiga regn eller regnperioder , eftersom de spola jorden av gödselmedlet , skicka in den i utbudet grundvattnet . Köpa och sälja Gräsmattor
7

Testa din gräsmatta jord regelbundet att bestämma om den är bristfällig i några näringsämnen. Om det är , kan du enkelt byta ut de näringsämnen vid gödsling .
8

Gödsla gräsmattan på våren och hösten , med inriktning på alla näringsämnen i jorden saknar , som dikteras av ett jordprovfrån länets anknytning kontor.
9

Klipp regelbundet. Klippning inte bara håller gräset ser bra ut , men också håller det friska genom att minska förekomsten av vissa ogräs och hålla den från att bilda fröställningar . Om den bildar fröställningar , börjar det att se långbent och tunna .
10

Vatten gång i veckan om du bor får mindre än 1 tum av regn per vecka . Lufta gräsmattan på våren för att hålla jorden från att bli packad och kvävande gräsrötterna . Reseed oroshärdar . Detta är också bäst i antingen våren eller hösten .
11

Trimma runt kanterna på gräsmattan och runt föremål som träd, planteringsmaskiner och byggnader med en grästrimmer.