Hur man dödar ogräs i en hage men inte gräset

Om du föder upp djur på betesmark , då du vill se till att du har mycket få ogräs blandat med ditt gräs . Detta håller dina djur äter vegetationen de behöver utan fyllmedel som kommer att lägga något näringsvärde . Herbicider bidra till att undanröja alla ogräs som inte dyker upp i hagen .
Vad du behöver Omdömen Selektiv ogräsmedel
Tank spruta
Vatten
Instruktioner
1

Skaffa en selektiv ogräsmedel för betet . Eftersom du vill döda ogräs och hålla gräset behöver du en herbicid som väljer de oönskade ogräs och skadar inte gräset . Ett ogräsmedel som innehåller 2,4- D rekommenderas av Oklahoma State University Extension tjänsten . Om ogräs är mer än 6 inches hög , rekommenderas också det att du köper en herbicid som har antingen pikloram eller dikamba blandad med 2,4- D .
2

Fyll en stor traktor - drog tank spruta med ogräsmedel och vatten . En blandning av 4 £ . av kemikalier till 1 liter vatten fungerar bra . Om du inte har en spruta , hyra en från ett maskinuthyrningsföretag.
3

Dra traktorn till ett hörn av hagen . Spray herbiciden jämnt över området genom att förflytta munstycket fram och tillbaka. När denna del av betesmarken är belagd , flytta traktorn till en ny avdelning . Upprepa tills hela gräsområdetbehandlas .
4

Vänta en vecka för att se om alla ogräs dör . Om någon fortfarande existerar , återanvända döda resten . När du har dödat ogräs , overseed med nytt gräs att fylla i de tomma platserna . Ett tjockt gräs täcker är mindre benägna att ha ogräs .