Home & Garden >> Hem Trädgård >> Garden & Lawn >> Grunderna Lawn >> Content

Hur organisera i ditt garage

När du inte kan hitta din ogräs eater , hammare , målning leveranser eller golfklubbor , är det dags att agera . Istället för att slösa en annan andra söker efter felplacerade objekt i en rufsig garage , få det organiserat . Du kan även hitta extra utrymme för att garage verkstad som du alltid velat ha .
Plan of Attack
Innan fysiskt rörliga objekt från en slumpmässig plats i ditt garage till ett annat , skapa en anfallsplan för att metodiskt organisera utrymmet . Det kommer att spara tid och arbete under lång tid . Definiera ditt garage utrymme genom att bestämma hur du bäst kan använda området för dig och din familj . Typiska garage behov inkluderar parkeringsplatser för ett eller flera fordon och förvaringsutrymme för en mängd hem - relaterade poster - säsongs inredning , sportutrustning , gräsmatta verktyg och andra hushållsartiklar . Du kan också välja att skapa sig en plats för att verkstaden eller för andra särskilda aktiviteter, såsom fysisk träning , reparera bilar eller slappa . Efter att ha bedömt dina specifika behov , mäta längden och bredden på ditt garage för att bestämma den tillgängliga golvytan . Överför dessa mått till ett ark papper och rita en blyertsskiss till skala , med hjälp av en kurva kvarter till lika 12 inches . Utse särskilda områden på skissen för dina förutbestämda behov .
Rensa lokalerna
Rensa ut allt i ditt garage för att hjälpa dig att sortera och rensa innehållet . Börja i ett av garage hörn närmast din uppfart och arbeta dig mot huset . När du plockar upp varje objekt , göra ett omedelbart beslut om huruvida du vill behålla objektet eller bli av med det . Placera varje artikel i en av fyra pålar - behålla , skräp , skänka eller sälja. Sortera objekt i keep högen i kategorier som innehåller liknande objekt. Till exempel ordna verktygen tillsammans , målning leveranser i en annan stapel och sportutrustning i en separat grupp . Om du räknar med en hel del objekt som går i papperskorgen , överväga att hyra en container för att bekvämt göra sig av med dem . När ditt garage organisation är ett flerdagars projekt , skaffa en temporär , mobil förvaringsenhet för att hysa poster i en säker plats där de är skyddade från väder och vind .
Tid att omgruppera
Efter sortering och rensning garage objekt , är det dags att omgruppera . Innan du flyttar artiklar tillbaka in i ditt garage , torka av väggar, dörrar och fönsterbänkar med en fuktig trasa för att ta bort spindelväv , damm och smuts . Sopa golvet för att avlägsna löst skräp . Applicera ett nytt lager färg på väggarna . Ta en ordentlig titt på varje undergrupp i hålla högen , och visa din penna skiss för att matcha upp garagezonerskapas för var och en. Bestäm den bästa typen av organisatorisk lagring av objekt i varje zon . Till exempel , vägg pegboards är idealiska för att hänga små verktyg ; rita en skiss av varje verktyg på bricka kan hjälpa dig att snabbt återgå till en tilldelad lagring plats . Använd taket för hängande skrymmande föremål , till exempel cyklar , kajaker och campingmöbler . Overhead tak rack med metall hyllor fungerar bra för lagring av sällan använda , säsongsartiklar . Tydliga plastkärl med lock kan du se innehållet utan att öppna varje behållare . Genom att lagra färg , hushållskemikalier och andra giftiga ämnen i låsta skåp , håller du dem utom räckhåll för små barn . Fristående hyllor kan du maximera vertikalt utrymme i ditt garage , medan vägg lagringssystem ger dig justerbara krokar att anpassa dina lagringsbehov .

från:http://hem.98905.com/garden-lawn/lawn-basics/1012004633.html
Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.